Temsilcilerimizden Avrupa'da Tek Kazanan Beşiktaş Oldu!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
10 Şubat 2011
Mesajlar
29,824
Reaksiyon puanı
6,262
Puanı
1,060
Konum
Türkiye
UEFA Avrupa Ligi'nde 5. hafta maçları dün akşam oynandı.

Trabzonspor gençlerden oluşan kadrosuyla çıktığı maçta Getafe'yi ağırladı. Karadeniz ekibi mücadeleden 0-1 yenik ayrıldı ve grupta 1 puanla son sırada yer aldı.

Beşiktaş ise kendi sahasında Slovan Bratislava'yı ağırladı. Siyah-beyazlılar mücadeleyi 2-1 kazanmayı başardı ve grupta 3 puana ulaştı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Roco ve penaltıdan Ljajic kaydetti.

Gruplardan çıkma konusunda şansı bulunan tek temsilcimiz Başakşehir ise kendi sahasında Roma'yı ağırladı. Başakşehir mücadeleyi 0-3 kaybetti ve gruptan çıkma şansı son maça kaldı. Temsilcimiz, Almanya'da M'gladbach'ı son maçta yenmesi halinde gruptan çıkacak.

images (7).jpeg
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

The_Erinch

Favori Üye
Katılım
24 Kasım 2019
Mesajlar
21,217
Reaksiyon puanı
31,087
Puanı
1,060
Konum
Manisa
Birçok olayda Fenerbahçe ile uğraşan ülkemizin güzide takımlarını Avrupa Arenasında göstermiş oldukları üstün başarıları için tebrik ederim(!!) Burun kıvırdıkları Türkiye Kupasında yada hertürlü şahibeye gebe ligimizde hepsine başarılar dilerim... Ağır bir yorum yada tartışmaya açık ama bence doğru... Gerçek futbol takımı dediğin Avrupada kendini gösterenlerdir... 5 yıldız takınca seni artık neredeyse ŞL direk almayacaklar o duruma geldik.............................. Herneyse .