Temmuz 2018 Ayın En Çok Beğenilen Mesajları

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,444
Puanı
1,060
Birinciliğimi @MasacRE- ye armağan ediyorum. O anlar :A:A
Şimdi gidip senin kötü sürprizini hazırlayayım :(

Fark-ı Diss Savaşları :A Diss olunan konuda beğeniyle zirvede olmakta harika :A
Bir ara bu bölüm durgundu. Haziranda bol bol listelere girdim ve genelde 3 beğeni gördüğüm mesajlara 4.cüyü atıyorum listeye girsin, şenlensin diye :A

Ikinci begenilen mesajin evlere senlik. Birkac kisiyi etiketleyip listeye giriyorsun. :A

Ikinci begenilen mesajin evlere senlik. Birkac kisiyi etiketleyip listeye giriyorsun. :A
Etiketliler evet çokta hak edilen değil gibi:A
Benim bir teknoloji haberim vardı ve bu forumda en çok emek verdiğim bir konuydu çünkü tercüme etmesi çok zaman aldı ve ertesi gün hala ekleme yapmıştım :A etiketsizdi ve oda beğeni listesine girmişti ve galiba en çok hak eden ve beni en çok mutlu eden konum olmuştu:bhr:
Teknolojiyi bıraktım gibi. Çok zor tercüme artı mobilden açıyorum herzaman :A
Konu açmalara Ocak ayında foruma döndüğümde,forumdaki o durgunluk bir nevi dağılsin diye girişmiştim ve baya kaptırdım kendimi ve 1 ay öncesine kadar çok aktiftim konu açmada:A
Ama artık kenara çekildim sayılır. Arada İsveç konuları olunca acarım ama:A

Etiketliler evet çokta hak edilen değil gibi:A
Benim bir teknoloji haberim vardı ve bu forumda en çok emek verdiğim bir konuydu çünkü tercüme etmesi çok zaman aldı ve ertesi gün hala ekleme yapmıştım :A etiketsizdi ve oda beğeni listesine girmişti ve galiba en çok hak eden ve beni en çok mutlu eden konum olmuştu:bhr:
Teknolojiyi bıraktım gibi. Çok zor tercüme artı mobilden açıyorum herzaman :A
Konu açmalara Ocak ayında foruma döndüğümde,forumdaki o durgunluk bir nevi dağılsin diye girişmiştim ve baya kaptırdım kendimi ve 1 ay öncesine kadar çok aktiftim konu açmada:A
Ama artık kenara çekildim sayılır. Arada İsveç konuları olunca acarım ama:A

Helal olsun, ne diyeyim. :D