AYIN FAVORİ ÜYESİ - TEMMUZ 2017 -
- Aday olan kişiler kendilerine de oy kullanabilirler.
- Ön eleme anketi 1 gün sürecektir.
ADAYLAR
Aslında editörlerimizden daha çok çalışıyorsun sen usüle uygun olarak özelden bana bir başvur.Etiketi bırak, editörlük ver bana. Konu açamıyorum reyting sonuçlarına.@mrt-06
5.5 yıllık üyeyim, Ego'm izin vermiyor başvurmaya.Aslında editörlerimizden daha çok çalışıyorsun sen usüle uygun olarak özelden bana bir başvur.
Başvurmadan işlem yapamam.5.5 yıllık üyeyim, Ego'm izin vermiyor başvurmaya.Moderatör'lük nasıl oluyor?Ölmeden bir yönetici olalım ya.
Birini çıkarsam bunun devamı gelir, yeterli mesaj yazmışsın mecburen girdin. .ss@Forumdash
Ya beni bu gibi etkinliklere katmayınher defasında zyamama gerek yoktur. @OzaN döneminde cıkamıyordum bu dönm de bari çıkma hakkım olsun. @mrt-06
Tamam şimdi çıkarma ama sonrasında eklemeyinBirini çıkarsam bunun devamı gelir, yeterli mesaj yazmışsın mecburen girdin. .ss
Warlords'un da yönetici olmasına ihtiyacı yok. Her yerde gözü kulağı var.Başvurmadan işlem yapamam.Editör olmadan nasıl mod olacaksın bak @RüzgarGülü de 7 yıllık üye mesela normalde süper mod olması lazımdı yıla bakarsak.
iade-i ziyaret.Sayende 0 çekmedim minnettarım.
İçin ferahmış.Yok sadece o an içimden öyle geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?