Çok teşekkürler Yakup'cuğum.
Hain.
Seni de tebrik ederim tabi ki. Başarılar dilerim, umarım bundan böyle daha tarafsız bir sokak sanati görürürüm. Foruma ilk geldiği zamanlardaki gibi.Çok teşekkürler Yakup'cuğum.
Hain.Neden ben hariçmiş.
Aslında tarafsızım.😛Seni de tebrik ederim tabi ki. Başarılar dilerim, umarım bundan böyle daha tarafsız bir sokak sanati görürürüm. Foruma ilk geldiği zamanlardaki gibi.
Ben esas bu kısmı anlamadım.Aslında tarafsızım.😛
Editörlüğümün senin gözünde eski yerimi koruyabilcek konuma getirebilmesini umuyorum.Teşekkrüler şaka yaptığını biliyordum.(Bu arada cümlen çok zorlama oldum ama anlarsın.)
Ben esas bu kısmı anlamadım.
Şimdiden teşekkürlerYeni editörleri tebrik ediyorum
@sokak sanati nerden çıktı ?
Gelecek oylamada @Forumdash favorim benim
@Forumdash Bırak editörlüğü gönlümün moderatörü adminidir.Yeni editörleri tebrik ediyorum
@sokak sanati nerden çıktı ?
Gelecek oylamada @Forumdash favorim benim
İşte bundan ötesi yoktur yaa@Forumdash Bırak editörlüğü gönlümün moderatörü adminidir.
İnş cnm ya. .ssgel de c+p yapma
@Ahmad
@sokak sanati
@sürgünüm
@yatutarsa
Yenilere tebrikler diliyorumBaşarılarınızın devamını dilerim
@berkann
@dizi kolik
@ozgur2113
@Reytinger
Hey siz çalışın çalışın(tebrikler)
Admin olursa o profilindeki erkekleri foruma ekler@Forumdash Bırak editörlüğü gönlümün moderatörü adminidir.
Sen niye katılmadın.gel de c+p yapma
@Ahmad
@sokak sanati
@sürgünüm
@yatutarsa
@berkann
@dizi kolik
@ozgur2113
@Reytinger
İşte bundan ötesi yoktur yaaSaolasın var olasınAyrıca rütben seni daha bi yakışıklı yapmiş
Dur laf gelmişAdmin olursa o profilindeki erkekleri foruma ekler
Ben geçtim yollardanSen niye katılmadın.
Yapmaz mıydın ?Dur laf gelmişYani???
Ben geçtim yollardanOlmadı olduramadım
İnşallah oldurursunDur laf gelmişYani???
Ben geçtim yollardanOlmadı olduramadım
1,5 yıldır editörüm dile kolay.gel de c+p yapma
@Ahmad
@sokak sanati
@sürgünüm
@yatutarsa
@berkann
@dizi kolik
@ozgur2113
@Reytinger
İşte bundan ötesi yoktur yaaSaolasın var olasınAyrıca rütben seni daha bi yakışıklı yapmiş
Tamam yaa seni için yapardım.Sen öyle hayal ettiysen seni mi kırcamYapmaz mıydın ?
Harbiden 1.5 yıl mı? Benim oldugum dönemde olmuştun sanırım1,5 yıldır editörüm dile kolay.Bu zamana kadar bir çıkış olmadı şahsen, inişte olmadı. Bu monotonluktan da sıkıldım. Ama beni artık bu saatten sonra moderatörlükte kesmez. Direk Admin.
Beraber olmuştuk da sen ayrılıp sattın beni. Daha doğrusu ayrılttırdın.Tamam yaa seni için yapardım.Sen öyle hayal ettiysen seni mi kırcam
Harbiden 1.5 yıl mı? Benim oldugum dönemde olmuştun sanırım
Ben seni satmadım, sen benim peşimden gelmedin gözünü hırs bürümüşBeraber olmuştuk da sen ayrılıp sattın beni. Daha doğrusu ayrılttırdın.Zaten editör ve favori üye arasındaki tek fark rengimiz resmen. Mavi yaka beyaz yaka gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?