Yakamoz-Asi Emekli Katılım 8 Ocak 2013 Mesajlar 53,162 Reaksiyon puanı 35,272 Puanı 1,061 6 Ağustos 2014 #41 Tebrikler.
sürgünüm Emekli Katılım 24 Eylül 2012 Mesajlar 54,420 Reaksiyon puanı 65,202 Puanı 1,059 6 Ağustos 2014 #42 cevaa' Alıntı: Tebrikler Genişletmek için tıkla ... ABAY_06' Alıntı: Tebrikler @sürgünüm Genişletmek için tıkla ... Çiğdem-' Alıntı: aaaa çok tebrikler @sürgünüm seni desteklediğimi bliyorsun 😉😉 şuu evde kalma olayını ben sana oy vermeden önce söyleseydin keşke ozaman oy falan rüyanda görürdün vlla Genişletmek için tıkla ... eros' Alıntı: Tebrikler @sürgünüm Abi performansın çok yüksek, hakkediyorsun. Genişletmek için tıkla ... Yakamoz-Asi' Alıntı: Tebrikler. Genişletmek için tıkla ... Hepinize teşekkür ederim.
cevaa' Alıntı: Tebrikler Genişletmek için tıkla ... ABAY_06' Alıntı: Tebrikler @sürgünüm Genişletmek için tıkla ... Çiğdem-' Alıntı: aaaa çok tebrikler @sürgünüm seni desteklediğimi bliyorsun 😉😉 şuu evde kalma olayını ben sana oy vermeden önce söyleseydin keşke ozaman oy falan rüyanda görürdün vlla Genişletmek için tıkla ... eros' Alıntı: Tebrikler @sürgünüm Abi performansın çok yüksek, hakkediyorsun. Genişletmek için tıkla ... Yakamoz-Asi' Alıntı: Tebrikler. Genişletmek için tıkla ... Hepinize teşekkür ederim.
sokak sanati Favori Üye Katılım 23 Şubat 2013 Mesajlar 86,593 Reaksiyon puanı 57,100 Puanı 1,061 10 Ağustos 2014 #43 Oy atamadım kimseye ama tebrikler @sürgünüm. Benimde oyum sana olurdu.