Telltale'den Batman Oyunu Geliyor

FurkanTB

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
13 Kasım 2013
Mesajlar
986
Reaksiyon puanı
345
Puanı
185
Yaş
31
Telltale Games, Batman temalı oyununun detaylarını paylaştı. Batman oyununda yer alacak olan karakterler, yaptığımız seçimlerin oyunu nasıl etkileyeceğini derledik.

telltale-games-batman-1458384600.jpg


Telltale Games’in blog yazısına göre yeni Batman serisi tamamen kendi evrenine sahip olacak. Bugüne kadar çıkmış olan çizgi roman, film veya oyunlarla bağlantılı olmayacak. Telltale Games kendi Batman evrenini kurarak yeni bir serüven hazırlamayı planlıyor.

Hikayede hem Batman’e hem de Bruce Wayne’e odaklanılacak. GündüzBruce Wayne’in verdiği kararlar geceleri Batman’in suçla mücadelesini etkileyecek.

Yeni seride Alfred, James Gordon, Vicki Vale ve Renee Montoya’nın yer alacağı kesinleşti. İlerleyen zamanlarda daha fazla karakterin eklenmesi, en azından duyurulması bekleniyor. Özellikle oyunda her alacak olan kötü karakterler büyük bir merak konusu.

Senaryonun tamamlandığını bildiren Telltale Games, bu sürecin bir yıldan uzun sürdüğünü belirtti.

telltale-games-batman.jpg
 

Titanium

Favori Üye
Katılım
22 Aralık 2010
Mesajlar
7,810
Reaksiyon puanı
3,698
Puanı
461
Konum
İstanbul
Telltale yapıyorsa bir dal alırım. :) Got'u da bir deneyeceğim yakında,indirim bekliyorum. :D

Seri olarak çıkartılan hakkında bir dipnot geçeyim:

Normal aksiyona dayalı oyunu ciddi anlamda 10-12 yaş çocuk oyunu gibi. Yeni çıkanı bilmiyorumda öncekiler ciddi anlamda kötü. Tahmin ediyorum ki herkeste böyle düşünüyordur.
 

HeisenBerg

Favori Üye
Katılım
22 Kasım 2011
Mesajlar
16,944
Reaksiyon puanı
3,855
Puanı
910
Yaş
24
Konum
Denizli
Episode 1'i oynadım. Güzeldi, hem Bruce Wayne hem de Batman olarak boy gösterdik ama birkaç tık Bruce Wayne olarak daha fazla boy gösterdik. Zaten bunun olacağını biliyorduk Telltale daha çok Bruce Wayne odaklı olacağız demişti ki mantıklı bir karar Batman oynamak isteyen bu oyunu değil gider Arkham serisini oynar. Oynadığım ilk Telltale oyunu olduğu için diğer Telltale oyunları ile kıyas yapamayacağım. Diğer episodelar için sabırsızlandığımı söyleyebilirim.

Küçük spoilerlar içerik hakkında, biraz fikir edinmek istiyorsanız bakabilirsiniz ama oyunu oynadıktan sonra bakmanızı tavsiye ederim yine de.

Oswald Cobblepot yani Penguin ile Bruce'un çocukluk arkadaşı çıkması enteresandı iyi mi kötü mü karar veremedim. :A Oswald Cobblepot'ı beğendim ama iyi bir portreydi bence. Carmine Falcone'un da episodedaki baş düşman oluşu iyi bir tercih olmuş.