Televizyon Dizileri ve Programları Bu Sezon Yılbaşı Arası Vermeyecek!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,640
Puanı
1,060
2802181_810x458.jpg

TV'nin sevilen dizi ve programları bu sezon yılbaşı arası vermeyecek!

Her yıl reklam anlaşmalarının yenilenmesi nedeniyle dizi ve programlar yılbaşında ekranlara bir süre ara veriyordu. Geçtiğimiz yıl 2 hafta, ondan önceki yıl ise 3 haftaya kadar çıkan yılbaşı arasının bu sezon verilmeyeceği öğrenildi.

Bu kararın alınmasında pandemi nedeniyle dizilerin Mart ayında ekranlara zorunlu ara vermesinden kaynaklanan seyirci kaybının neden olduğu söyleniyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Bende 10 dakika falan önce okumuştum haberi.
Son Yaz, Maraşlı gibi diziler başlayacağı için de olabilir ve buna son zamanlarda artan reyting oranları da etkili olmuş olabilir

• Beğendim
Reactions: serhatt
Bende 10 dakika falan önce okumuştum haberi.
Son Yaz, Maraşlı gibi diziler başlayacağı için de olabilir ve buna son zamanlarda artan reyting oranları da etkili olmuş olabilir
TV'lerden çok seyirci kaçtığı için korkmuş yapımcı ve kanallar. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
En doğru karar verilmiş. Zaten diziler pandemiden dolayı uzun süre ara verdiler. Kısıtlamaların olduğu şu günlerde dizilerin ara vermesi doğru olmazdı

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Evet bu sene çok ara verildi ama her yıl bir hafta soluklanmak hoş oluyordu verilsin isterdim. :( Hem bölüm yetiştirmekte zorlanan ekipler için de iyi olurdu ama hayırlısı bakalım.

Ara verilseydi keşke ya böyle yılbaşı arası verilince yabancı diziler gibi havalı oluyordu. :A Ayrıca ara verilseydi yetişemediğim dizileri izlerdim, onların da ellerinde stok bölüm olurdu ama sektör zor durumda, bu sene risk alınıyormuş. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Ara verilseydi keşke ya böyle yılbaşı arası verilince yabancı diziler gibi havalı oluyordu. :A Ayrıca ara verilseydi yetişemediğim dizileri izlerdim, onların da ellerinde stok bölüm olurdu ama sektör zor durumda, bu sene risk alınıyormuş. :A
Alev Alev'e geçen hafta başladığım iyi olmuş yeni yıl arasında diziler olmazken izlerim diye düşünüyordum oysa. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Mart ayından Eylül'e kadar yeterince ara verildi. Artık daha fazlasına gerek yok. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and Aserat
  • Güldürdün
Reactions: Aserat and Özgür
  • Harika
Reactions: serhatt
  • Güldürdün
Reactions: Aserat and Özgür

Forum İstatistikleri

Konular