Cok haklısın ya insanlar gördüğü herşeyi taklit etmeye bayılıyor ben de TV izleyen biriyim ahlakın hiç bozulmadı meselaAhlakı çok kolay bozulabilecek bir insanın ahlakını bozar da kendini kontrol edebilen bir insana hiçbir şey yapmaz.
Bugüne kadar o kadar çok metres gördüm ki bende mesela ama hala aldatmanın çok yanlış bir şey olduğu ve olmaması gerektiğini düşünüyorum. Aynı zamanda gördüm niye ne sigaraya ne de maddeye özendim.Cok haklısın ya insanlar gördüğü herşeyi taklit etmeye bayılıyor ben de TV izleyen biriyim ahlakın hiç bozulmadı mesela![]()
Al benden de o kadar liseliler de onlar gibi giymeye özenirdi meselaBugüne kadar o kadar çok metres gördüm ki bende mesela ama hala aldatmanın çok yanlış bir şey olduğu ve olmaması gerektiğini düşünüyorum. Aynı zamanda gördüm niye ne sigaraya ne de maddeye özendim.
Ben yerim bu cevabı doğru bizim ahlakamızda hiç bir bozukluk yok şimdi o sahneleri bile sansürlüyorlar yaBozulsaydı bizlerin terbiyesi ahlakı bozulurdu ne dönemlerde ne programlardan dizilerden geçtik sansürsüz hiç bişeyde olmadık şimdi sansürleyerek daha da merak unsuru haline getiriyorlar herşeyi .. Zaten hamurunda terbiye ve ahlak bozukluğu yoksa hiç birşey bozamaz seni ...