Telefonunuzu Yüzde Kaç İken Şarj Ediyorsunuz?

AteşBöceği

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,666
Puanı
410
Telefonu şarj etmek için pil seviyesinin iyice düşmesini mi beklersiniz yoksa daha erken mi şarj edersiniz.
Ben genel de %40 ın altına düşmeye başladı mı sokarım şarja :)
Ya sizler?

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and Turkuazz
@Tolstoyevski 'nin konusu @AteşBöceği 'ne ilham olmuş :A

Eski telefonum 40 altı olunca çabucak inerdi şarjı ve bu yüzden takardım. Şarjda iken de filmler izlerdim. 3 ayda 40 film izleme durumum olmuştu çok hor kullandım :A ama şimdi yeni telefondan kısa videolar harici bakmıyorum bir şey :A

Şimdi ise 20 altına düştü mü takarım ama ara sıra 5e kadar bekletirim. Genelde 92-95 arası alıyorum şarjdan.

Telefon iyi dayanıyor sana ısınmıyor mu hiç
😊ben öyle bozdum telefonu şaejta kullanmıyorum artık
Isınıyor ama çok değil :A Amann ben ful şarjda dolmasını bekleyeceksem niye aldım ki :A Bozmuyor da şarjda oynamanın bir zararı olmuyordur :A
------

Bir bataryanın ömrü zaten 2 sene 2 sene içerisinde kullanmazsam kendi kendine bozulur :A

• Güldürdün
Reactions: AteşBöceği
@Tolstoyevski 'nin konusu @AteşBöceği 'ne ilham olmuş :A
Tam olarak öyle değil aslında aylar önce başka yerde de açmıştım bu konuyu ama buraya acmak yeni aklıma geldi:A
Isınıyor ama çok değil :A Amann ben ful şarjda dolmasını bekleyeceksem niye aldım ki :A Bozmuyor da şarjda oynamanın bir zararı olmuyordur :A
Bozuyor bozuyor ama sana şöyle diyeyim gecen senelerde bununla ilgili bir yazı vardı Onedio da dediklerine göre telefonu şarj etmek için tamamen dolmasını beklemek gerekmezmiş aynı şekilde dolması için de beklemek gerekmiyor aslında en başta telefonu %65 e kadar dolmaya alıştırmak lazımmış %100 e kadar beklemek zorluyormuş aslında😉

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Benim telefon 10'a düştüğünde kafayı yediği için 4-10 arası takıyorum ama 20 altında kırmızı şey geldiğinde de istediğim zaman takarım öyle belirli bir şeyim yok. :A

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
Fark etmiyor aslinda. Gece yatmadan önce %80'in altinda ise sarj ederim. Yola cikacaksam illa ki evden cikincaya kadar sarjda takili kalir. En son ne zaman %30'u gördügümü hatirlamiyorum mesela. :A