Yaşam Telefonda Dinlemediğimiz Müzikleri Silememek

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Telefonlarımızda bazı müzikler vardır ve dinlemediğimiz halde bir türlü müzikleri silmeye kıyamaıyoruz. :D Şahsen ben de oluyor bu durum, ama bazen bir atarla siliyorum. :D

türkçe-müzik-mp3-dinle-indir.jpg

Benim de yaşadığım durumdur. Aslında sadece müzik ve telefon değil. Oynamadığım oyunları silememek, izlemediğim filmleri silememek gibi genişletebilirim. :D

Bende de var birkaç tane öyle. Ya internet olmadığı bir anda dinlemek istersem diye saklıyorum :F

Ben de bu durumu yaşayan birisiyim, hiç dinlemediğim halde telefonumda silemediğim baya şarkı var. Bir ara tüm şarkıları silip Playlist'imi yenilemek istiyorum ama sevdiğim parçaların hepsini bıkacak kadar dinledim, indirecek şarkı bulamıyorum.

2 yıldır silemediğim müzikleri radikal kararla %70'ini eritme işine başlamıştım geçen hafta. Üşenmemiş olsaydım çoktan bitmişti :(

uğraşmak istemediğim için silmiyorum genelde ama bende de var öyle bir şey.:X

hahah ayy bende durum tam tersi istemeden sevdiğim şarkıları siliyorum bende hep yanlışlıkla sonra uğraş dur :F

hep bende olurdu silemezdim ama artık hep siliyorum. :D iyi bari. :D

Silmeye üşeniyorum ben de, özellikle bazı şarkılardan artık nefret ediyorum çalarken sıra gelince anında değiştiriyorum. :F

En sinir olduğum huyum ben eskiye dair ne varsa atamam ilk okul defterlerim bile halen elimin altında durur :)