Telefon mu,Televizyon mu,Bilgisayar mı?

Telefon mu,Televizyon mu,Bilgisayar mı?

• Kullanılan toplam oy
    13
Yok smart tv'ler ileride gelişirse bilmem ama şu an internet olarak kullanmak çok zor. Telefon yerine ise bildiğim kadarıyla kullanılamıyor.

Bilgisayar tabiki skype ya da başka programlarla konuş istediğinle hatta artık facebooktan bile konuşuluyor, istediğin siteden televizyon izle üstüne televizyon ve telefonun yapamayacağı bi sürü şey yap bilgisayarda.

Nasıl bu soruya herkes televizyon demiş anlamıyorum.
Bilgisayarda da televizyon izlenir telefonla konuşulur. Sorunun cevabı çok bariz şekilde bilgisayar.

henüz o teknolojiyle yoğrulmuş insanlar bizim köye gelmedi
)

benim için bu sorunun cevabı bilgisayar? ama hane halkını düşününce telefon veya tv arasında seçim yapamayacaklarını düşünüyorum ikisinede ekmek su gibi ihtiyaç duyuyorlar

TABLET BİLGİSAYAR.HEPSİNİ YAPABİLİRSİN TABLETTE

Bir tek ben mi telefon dedim?

Telefon tabisi ama akıllı telefon.

Televizyonu telefonda da izleyebilirim.

İnternete telefonda da girebilirim.

Bilgisayar neden demedim? Çoğu işlemi yapsa bile dışarıda kullanışlı değil. Her dakika yanında taşımak da mümkün değil. Hem iletişim olarak en güçlü aday telefon.

Başım dertte ve ya tehlikede olunca da bana ne televizyon ne bilgisayar yardım edebilir.

Bu yüzden telefon. Uzun bir yolda size telefondaki şarkılar, telefondaki diziler, telefondaki internet eşlik edecek bunu da unutmayın.

Hepsini çok seviyorum hepsi benim çocuğum gibi hepsi benim bebişlerim