- Reaksiyon puanı
- 39,954
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Sanal dünyada ev araba adam öldürmek ne ararsan var evinde mutlu yaşıyodur herhaldeKendine sanal bir dünya kuruyor.
Bizim gibi insanları aksine sosyalleştiriyor ama çoğunu yalnızlığa itiyor maalesef artık ne eski komşuluklar var ne de arkadaşlıklar çocuklar bile bir araya geldiğinde telefon ve tabletten oyun oynuyor birbiriyle oynamak yerine😉Ben çocukluğumda hep tvye bakardım.Bazende oynardım.Ateri oynardım.Teknoloji yalnızlaştırmıyorkiş
Aynen herkesin elinde telefon tablet ,apartmanda oturmaya başladım 2,3 kilşiden hariç kimseyi tanımıyorum.Merhaba merhaba başkada yok.Bizim gibi insanları aksine sosyalleştiriyor ama çoğunu yalnızlığa itiyor maalesef artık ne eski komşuluklar var ne de arkadaşlıklar çocuklar bile bir araya geldiğinde telefon ve tabletten oyun oynuyor birbiriyle oynamak yerine😉
Maalesef öyle ben de 6 yıldır apartmandayım ben de öyleyim komşuluklar biraz da şans işi ya aslındaAynen herkesin elinde telefon tablet ,apartmanda oturmaya başladım 2,3 kilşiden hariç kimseyi tanımıyorum.Merhaba merhaba başkada yok.
Bide korona girdi araya kimsenın yanına gidilmez olduMaalesef öyle ben de 6 yıldır apartmandayım ben de öyleyim komşuluklar biraz da şans işi ya aslında
Bizim buralar o konulardan rahat ama zaten herkes birbiriyle akraba girip çıkıyor bir sap benim😂😀😁 zaten koronadan önce de kimsenin yanına gitmiyordum ama iyice sıkıldım ya ben de yarın kendimi sokaklara atmayı düşünüyorum😊Bide korona girdi araya kimsenın yanına gidilmez oldu
Ben gene geziyorum,arkadaşımla benimde bureda ajkrabalarım var.Sende kendini dışarı atBizim buralar o konulardan rahat ama zaten herkes birbiriyle akraba girip çıkıyor bir sap benim😂😀😁 zaten koronadan önce de kimsenin yanına gitmiyordum ama iyice sıkıldım ya ben de yarın kendimi sokaklara atmayı düşünüyorum😊
Bir de korona hortladığından beri yalnızlaşma arttı sosyal medya da gecen süre arttı internet kullanımı arttı yapılan araştımalar onu gösteriyor😉