Tekin Temel Hayatını Kaybetti!

Royal_Highness

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,012
Puanı
400
20241023_131454.jpg

Ezel, Kuruluş Osman, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Bir Zamanlar Kıbrıs, Suskunlar, Güneşi Beklerken, Güz Gülleri, Acı Hayat, Böyle Bitmesin, Veda gibi projelerde yer alan ünlü oyuncu Tekin Temel geçirdiği kalp krizi sonucu 56 yaşında hayatını kaybetti.

1968 doğumlu olan Temel, bugünlerde Kanal 7'nin günlük dizisi 'Bir Yemin Ettim' ile ekranlara dönmeye hazırlanıyordu. Ünlü oyuncunun menajeri, Temel'in sabah saatlerinde dizi setine gitmek için hazırlanırken kalp krizi geçirdiğini ve hayatını kaybettiğini duyurdu.

Ve bir sevdiğim oyuncu daha aramızdan erken ayrıldı. Acı Hayat, Ezel ve Suskunlar da izlemiṣtim kesin. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Çok erken bir ayrılık oldu. :(

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Acı Hayat ile tanımıştım kendisini. Allah rahmet eylesin.

Bu kalp krizleri çok erken yaşlara inmeye başladı. Çağımızın hastalığı oldu âdeta.

Kalp krizi ile ölümler bir hayli çoğaldı artık :( Allah rahmet eylesin. İsmen olmasa da yüzünü bir çok kişi tanıyordur

Sıklıkla denk geldiğim bir oyuncuydu, üzüldüm. Metin Arolat gibi genç yaşta vefat etti. Mekanı cennet olsun.

Kuruluş Osman'a oynamıştı, Allah Rahmet Eylesin. :( Mekanı cennet olsun.