Tek Gecelik İlişkileri Seviyorum

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
142,848
Puanı
1,061
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]İşte Engin Günaydın'dan aşk hayatına dair birkaç önemli not;[/FONT]

[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Aşk ilişkilerinde nasılsın?[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Kadın ' erkek ilişkilerinde ciddi sorunlarım var. En ağır lafları genelde sevgililerimden işitiyorum. (Gülüyor) Hiçbir yerden işitmiyorum, ne devletten, ne arkadaşlarımdan, vergi dairesinden, askerlik şubesinden falan. Hiçbir yerden bir azar yok ama sevgililerimden en fenalarını işitiyorum.[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif] [/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Neden?[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Aslında ben kendimi iyi bulurdum. İlk zamanlarda daha evcimen birisiydim. Evde oturmayı, beraber vakit geçirmeyi falan seviyordum. Sonrasında baktım ki, seyir birbirine çok benziyor, ikinci sevgilimde de aynı şeyleri yaşadım, üçüncü sevgilimde aman dedim aynı şeyler olmasın bir daha, bu ilişkiyi başaracağım dedim ama nihayetinde yine aynı şeyler oldu.[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Üçünün de bitme sebebi aynı mıydı?[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Hepsi aynıydı.[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Evlilik düşünmüyorsun sanırım.[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Hayır.[/FONT]

[FONT=Times New Roman, Times, Serif]'TEK GECELİK İLİŞKİYİ SEVİYORUM'[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]İlişkilerin hep tek gecelik mi oluyor?[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Ben tek gecelik ilişkiyi seviyorum. En büyük enerji aslında orada oluyor. Büyük aşklar orada oluyor. İnsan kendini yıldızlı zannediyor, hani yıldızlı pekiyi almışsın gibi. İlişkileri de biraz ondan sevmiyorum. O ilk gecenin verdiği heyecan sonra olmuyor. Tek gecelikçiler biraz da o ilk gecenin verdiği hazzın dozundan dolayı bırakamazlar.[/FONT]

adam bi bakıma haklı bütün ilişkiler aynı gidiyosa ne gereği var yenisine

öff şimdi diziyle ne ilgisi var :q

adam 10 numara normal hayatta 1 kere konuştuğunu görmedim gazetecilere

burası en azından sıcak
dikkat etsen karı görürdün panpa

aslında bu mevsimde izmir sanırım daha soğuk karı görme imkanınız çok fazla.. istanbul hava rutubetli karı havada görebiliyoruz yere inince eriyor
)