Kara hortladı ztn yetmiyo muÇakır da hortlasa Polat içerdeyken
@vadikızı yıllardır erhanın getirmediği komediyi getiriyom abla
Kara hortladı ztn yetmiyo muÇakır da hortlasa Polat içerdeyken
Gerçekte dönmedi bari burada dönsün
Gerçekte dönmek istedi abdülhey gibi ama o da veto yediGerçekte dönmedi bari burada dönsün
@emree-29 un dizisi ben bir söz vermiştim Halkın Polisinin onun şu bölümünü uçuracam diye reytinglerde şimdi başladım bende en kötü durumdaki onun Yılbaşı özel bölümü olmulOrta uzunlukta ideal olmuş emeğine sağlık
Destek versin herkes o zaman reytingleri iyi gelir@emree-29 un dizisi ben bir söz vermiştim Halkın Polisinin onun şu bölümünü uçuracam diye reytinglerde şimdi başladım bende en kötü durumdaki onun Yılbaşı özel bölümü olmul
Kurtlar vadisi uyarlamasına Yılbaşı Özel bölümü yaptırdım
Çok sağolun gerçektenDestek versin herkes o zaman reytingleri iyi gelir
çok zekiydi baya fazla sihirli annemde perileri fena kandırdı periliçeyi @gözlemciNiye zeytinin ne özelliği var burada
Aynen orada öyleydi de burada nasıl olacak sihirli mi olacak yoksamçok zekiydi baya fazla sihirli annemde perileri fena kandırdı periliçeyi
o sihirli haliyle zekiyse insan hali daha feci olurAynen orada öyleydi de burada nasıl olacak sihirli mi olacak yoksam
Sende senin attığın yazıdaki gibi perileri aşağıladın insanları yücelttino sihirli haliyle zekiyse insan hali daha feci olur
Neyse ben yatıyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?