Tehlikeli Oyunlar - 2.Bölüm

GunesinOglu

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
22,467
Puanı
860
proxy.php

Yapım : Cen Yapım

Senaryo : GunesinOglu I EnveR

Oyuncular : @denizz19 @dizi medya @pompy @Çiğdem- @xemrexxx @vadikızı @Harunnn60 @Yiğitt @destere @mrt-06 @Reytinger @ozgur2113 @Billy Kane @EFE UYSAL @Almila @Aserat @adımutlulukk @sokak sanati @Tolstoyevski @Bully @OzaN

Tehlikeli Oyunlar - 2.Bölüm
-xemrexxx'in Çiğdem'e suç atmasıyla ortalık karışır-

destere -
Çiğdem sen bu kadar düştün mü ya ?

Çiğdem - Ayoll ben bişi yapmadım cnm yalan söylüyor

vadikızı - Ay cnm brak şunu ya bunun kadar şeref yoksunu yok ya .s

FLASHBACK - 1 SAAT ÖNCE

vadikızı - Haruncuğum cnm bn tşrm sen biraz dinlen.

-vadikızı xemrexxx i uyandırır-

vadikızı -
Seni biz kurtardık biliyorsun demi ? Kurtardığımız gibi bırakmasını da biliriz.Senden tek şey isteyeceğim, seni düşüren Çiğdem'di tamam mı?Eğer kampta bunu söylemezsen benden çekeceğin var cnm

-FLASHBACK BİTER-

ozgur2113 -
Bir susun da bir şey söyleyeyim.Biz burada 18 kişiyiz ama sadece 12 yatak var.Yani 6 kişi yerde yatacak.

Harunnn60 -
Sorun yok ben vadikızıyla beraber yatarım.Siz halledersiniz.

Bully - Almila , Aserat , Reytinger , Tolstoyevski , Billy Kane siz diğerlerine göre geç vardığınız için yerde yatmalısınız. Çiğdem sen de hile yaptın yani sen de yerde yatacaksın.

Almila - Hadi ya ? Kim karar veriyor buna,senin gibi light bir moderatörü kaale almayacağım canım.Ben asla yerde yatmam.

-Dışarıdan gelen sesle barakadan çıkarlar-

Tolstoyevski -
Ses bize anlatılan şu kutudan geliyor.Yani içinden bir şeyler çıkacak.Eskiden izlediğim filmlerde hep yemek tarzında bir şeyler çıkıyordu.Umarım bize de yemek çıkar.

Bully -
İçinde sadece beş kurabiye var.Bu 18 kişiye yetmez.En mantıklı olan bu kurabiyeleri ihtiyacı olana vermek.

Almila - Canım herkesin ihtiyacı var.Ne saçma düşüncelere sahipsin ya.En mantıklı olan bu kurabiyeleri çöpe atmak.Kimse yemezse sorun çıkmaz.Eğer yemek istiyorsak ormana gidip mantar aramalıyız.

mrt-06 -
Farkında mısınız? Ateşimiz de yok,bir grup odun toplasın , bir grup mantar arasın.

Aserat - Ben böyle boş işlerle uğraşamam.Çünkü başaramayacaksınız,hadi size kolay gelsin.
1 SAAT SONRA

Billy Kane -
Ya şimdi diriliş olacaktı ne güzel keyif yapardık kanka.

EFE UYSAL -
Aynen kanka ya.Neyse aramaya devam edelim.

Billy Kane - Mantar filan bulamayacağız,bence artık aramayı bırakalım kanka.

EFE UYSAL - Sonunda bulduk.

Billy Kane - Burada 2-3 tane mantar var.Bize zor yeter , boşver gidelim.

EFE UYSAL - O zaman sadece biz yeriz.Abi onlar bizi düşünüyor mu,hayır.Boşver.Ayrıca buralarda daha fazlası vardır,ben aramaya devam edeceğim.

Billy Kane -
İyi sen ye ama ben gidiyorum.Merak etme bulduğumuzu onlara söylemem
1 SAAT SONRA

sokak sanati -
Billy siz bir şeyler bulabildiniz mi ?Efe de senle değil miydi ?

Billy Kane - Hayır bulamadık ama EFE aramaya hala devam ediyor.

Reytinger -
Sonunda ateşi yaktık.Gelin ateş etrafında oturalım.
YARIM SAAT SONRA

Yiğitt -
Ee böyle boş boş oturacak mıyız,herkes yarışmaya neden katıldığını anlatsın bari.

destere -
Sibirya'da çok sexy kızlar varmış.O yüzden katıldım.

-Ormandan çığlık sesi gelir-

Çiğdem -
Oh my god,o da neydi ayol ?

mrt-06 -
Bu Efe'nin sesi değil miydi ?

Eline sağlık @GunesinOglu yine seninde eline sağlık @EnveR im. :)

Ben yine yokum bu bölümde. :T: Bu bölüm hoşuma gitmedi, geçtiğimiz bölüm çok güzel olmuştu. Bir de sürekli Çiğdem'i ön plana atmanız hoş değil, forumda yüzlerce renkli isim var. :) Ayol, ayol kafamız şişti artık. :)

@Billy Kane ve @EFE UYSAL ın sahnesi güzel olmuş, yine @Almila lı sahneyi de beğendim. :D Diğer isimler geçen haftadan vardı zaten. :X

Neyse elinize sağlık tekrardan, yeni bölümü bekliyoruz. :)

Harunnn60 - Sorun yok ben vadikızıyla beraber yatarım.Siz halledersiniz.

:F:F:F:F @Harunnn60 vadikızı sana izin verdimi acaba sormadan beraber
diyorsun:F:F:kiki::kiki:
@GunesinOglu süper olmuş cnm bayıldm eline sağlık prensim:love1:

Eline sağlık @GunesinOglu yine seninde eline sağlık @EnveR im. :)

Ben yine yokum bu bölümde. :T: Bu bölüm hoşuma gitmedi, geçtiğimiz bölüm çok güzel olmuştu. Bir de sürekli Çiğdem'i ön plana atmanız hoş değil, forumda yüzlerce renkli isim var. :) Ayol, ayol kafamız şişti artık. :)

@Billy Kane ve @EFE UYSAL ın sahnesi güzel olmuş, yine @Almila lı sahneyi de beğendim. :D Diğer isimler geçen haftadan vardı zaten. :X

Neyse elinize sağlık tekrardan, yeni bölümü bekliyoruz. :)

Yiğitt -
Ee böyle boş boş oturacak mıyız,herkes yarışmaya neden katıldığını anlatsın bari.

Demek light moderatör ha @Almila görürsün sen. ss Aslında @GunesinOglu sen görürsün içinden geçenleri döküyon tabii buraya gösteririm sana lightı ben.

Bu bölüm ilk bölümün altında kalmış ama fena değildi yine eline sağlık. :X

Demek light moderatör ha @Almila görürsün sen. ss Aslında @GunesinOglu sen görürsün içinden geçenleri döküyon tabii buraya gösteririm sana lightı ben.

Bu bölüm ilk bölümün altında kalmış ama fena değildi yine eline sağlık. :X
selaminin lakabıydı :F bence atv ye sat sen şunun formatını alıp