"Tehlikeli Karım" Final Yapıyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Show TV'nin büyük umutlarla yayın hayatına başlayan dizisi "Tehlikeli Karım" final yapıyor!

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu ve senaryosunu Nalan Merter Savaş ile Vilmer Özçınar’ın kaleme aldığı, kadrosunda Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir, Mustafa Üstündağ ve Bige Önal’ın yer aldığı dizi 6. bölümüyle final yapıyor.

"Tehlikeli Karım" final bölümüyle 29 Nisan Pazar Show TV'de!

Kaynak: Ranini.tv

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Ya bu Show tv ne lanet bi kanal,sanki bekleyen dizisi var da,bari başka günde dene

• Beğendim
Sezon sonu pazar gününe almak büyük saçmalıktı zaten. Cuma günü yayınlanmalıydı. Keşke yeni sezon yada yazın yayınlansaydı..

• Beğendim
İzlemesem bile çoğu diziden farklı bir iş olduğu belliydi. Yazın başlasa daha uzun ömürlü olabilirdi.

• Beğendim
Son 1.5 ayda 6'nın laneti oldu adeta :A

Yuvamdaki Düşman, Mehmed, 8. Gün, Tehlikeli Karım, Masum Değiliz ( Baştan beri 6 bölüm tasarlanan Börü'de eklenebilir belki )

Fi'yi de yayın akışından çıkartmışlar, Servet'de tutmaz gibi, batıyorsun ey Show :A

• Beğendim
Dizi güzel bir konu değildi zaten hikayesi de uzatılacak bir iş değildi ama bu Show ne zaman akıllanacak merak ediyorum en başından olmayacağı belli ne diye böyle projelere alıyorsun

• Beğendim