TEGV Gecesine Yıldız Yağmuru

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,021
Puanı
1,061
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın 20 bin çocuğa eğitim desteği sağlamak için başlattığı kampanya kapsamında düzenlenen konsere yıldız yağdı.

Türk Sineması'nın 100.yılı şerefine filmlerden en akıllarda kalan şarkılar ünlü isimler tarafından söylendi. Şarkılarla Filmler isimli gece Doğuş Center PSM'de yapıldı.

Birkaç saat önce biten gecede: Sezen Aksu,Çağan Irmak,Ayça Bingöl,Yetkin Dikinciler,Özgü Namal,Gökçe Bahadır,Mert Fırat,Gonca Vuslateri,Buğra Gülsoy,Barış Falay,Emre Karayel,Mete Horozoğlu,Aras Bulut İynemli,Kenan Doğulu,Erkan Oğur,Melike Demirağ,Tuba Ünsal,Belçim Bilgin Erdoğan,Menderes Samancılar ve Demet Evgar gibi ünlü isimler sahne aldı.

Gecenin sürprizlerinden biri de bu sezon Ulan İstanbul dizisindeki şarkılarıyla en çok dinlenenler arasına giren Şebnem Bozoklu ve Erkan Kolçak Köstendil oldu.
B4hBY7SCEAInleZ.jpg
B4gCS_yCMAAboHg.jpg
B4hWttlCYAAe6vc.jpg
B4hl-ywCIAAwrvd.jpg

@destere @Forumdash @gözlemci @Çiğdem- @denizz19 @mrt-06 @yatutarsa @sürgünüm @Bully @sokak sanati @HachiKo @aserat54 @Harunnn60 @KayıpSehir @eros @Yiğitt @gizem ak @Nisa

Bence de çok özel bir şey olmuş, böyle faydalı organizasyonların artması dileğiyle. KarYar ve Ayça da çok sıkmış bu arada... :)

@xemrexxx yıldız yağmuru demişsinde barış falay ve kenan doğulu dışında yıldız kimseyi göremedim ben barış falay kenan doğulu dışındakıler normal sıradan insanlar:F:F