Diğer Teen Wolf - 1. ve 2. Sezon Yorumları

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,995
Puanı
1,061

MTV'nin efsane gençlik dizisi Teen Wolf'un bir ve ikinci sezonuyla ilgili bölüm yorumlarını bu başlıktan yapabilirsiniz...

1x1

CW dizisi sanıyordum ama MTV dizisiymiş. İlk bölümünü uzun zamandır izlemek istiyordum demin izledim. Gayet güzeldi, çekimler biraz bizim dizileri anımsattı zoomlar ve yavaşlatma efektleri olduğu için. Oyuncular da çok sempatik asıl oğlan güzel rol yapıyor zaten oyuncuları daha önce başka filmlerde izlemiştim. Labirentten Ölümcül Kaçıştan hatırlıyorum...

Sevdiğin kızın babasının avcı çıkacağını tahmin etmiştim bu tarz dizilerde klişedir çünkü. Çocuğun kendini tanıma süreci iyiydi. Amerikan futbolunda yıldız oldu kötü sarı oğlanı alt ederek.

Galiba izleyenler sizdiniz.
@Çiğdem- @xemrexxx @cookies @BesaleT @Forumdash @turkuazz

Dizinin ilk sezonunu izledim 2. nin de bi kısmını izledim galiba lakin bi ara Çinli çirkin bi kız girdi diziye dedim bu ne gerek yok bıraktım

Ee Atacancığım bana iyi şeyler söyleyecektin

Dizinin ilk sezonunu izledim 2. nin de bi kısmını izledim galiba lakin bi ara Çinli çirkin bi kız girdi diziye dedim bu ne gerek yok bıraktım

Söylüyorum öyle sürekli söylersem kıymeti kalmaz.

yüce zeus yazdıysa bozsun.ss

Dizinin en başarılı sezonu ikinci sezonudur bazı Sezonlarında aksiyonda biraz düşüş bulunuyor ama sonrasında aksiyonu arttırıyor

Dizinin en başarılı sezonu ikinci sezonudur bazı Sezonlarında aksiyonda biraz düşüş bulunuyor ama sonrasında aksiyonu arttırıyor
parlaklar ama süt oğlanlar o yüzden izlemedim

@turkuazz @Forumdash İle izliyorduk
CW Dizileri gibidir bu da özellikle vampir günlükleri gibi ilk sezonları çok iyidir iyice Fantastik ailemine grdin

Baya oluyor izleyeli güzeldi dizi.

1x2

Çok güzeldi yine maça hazırlık maçta çocuğun dönüşmesi sonra çoşup golleri atması harikaydı. Oğlanı hapise attırdılar ama hayvan parçaladı diye rapor çıkınca salındı bakalım neler yapacak.
@Çiğdem-