Tecavüzde olsa evleneceksin

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Yeni Bölüm - FESLEGEN

İkinci tecavüz vakası.

Taksim ottoman palace içerde. Yıldırım Demirören ve Ünal aysal konuşur. Yıldırım demiroren Ali ozan amirle beyza amiri ne yapıcaz der çok iyi anlasan iki polis görmedim hiç Ünal aysal ne yapacağız? Halkta iyicesine sevdi o iki polisi Türkiye cumhuriyetinin kahramanı oldular.

İstanbul mit şube içerde.

Ünal aysal gs nin Stadı'na silah saklar .Kasımpaşa'da silah takviyesi yapar Amerika büyükelçisi meteyi kullandırmak ve Türkiye'yi karıştırmak.

Ve boylecesine Türkiye'nin bizi basmasına misilleme yapacağız. İsrailde aynısını istiyor Suriye'de İran da Irak'ta csı ekibi işbaşına düşer miti tuzağa çeker yanlış istihbaratla Mete opera salonuna bomba koymuş mit patlar opera salonuna girince beyza ya sıra sende diye mesaj yollar.

Mete yağmuru sarhoş edip tecavüz ediyor Yağmurun ailesi ya öldürecek yağmuru Yada meteyle evleneceksin Ali ozan amire o tecavüz videosunu yollar Ve meteye beddua eder seni çevik kuvvetin toması üstüne düşsün Beyza gazlarla patla inşallah terörist tecavüzcü.

12 Bolum sonu.

Altıntaş film
Senarist Pompy
Öykü
Pompynin universitesindeki arkadaşından
Kanal bodrum tv

Icerik olarak fena degil. Düzenli olmus gibi bu sefer. Cümlelerinde virgül ve noktalamaya ciddi sekilde dikkat edersen iyi yola girme ihtimalin var pompy :)

tüm senaryoları genel olarak söylersem beyza karakterini beğeniyorum ben kendime yakın bulduğum bir karakter
:kiki::kiki: gazlarla patla inş bedduasınıda çok tuttum :Z:Z

olay arasında bag kurmaya başlamışsın iyi ama kelimeleri de düzgün yazsan iyi olacak ekleri unutuyorsun ... içerik olaraksa kötü olmuş. mete teröristse neden yagmurla evlensin ki evleneceği kişinin tecavüz görüntüleri denden yollar. bunun tecavüz oldugunu gören aile neden hala ısrar buunlarda mantıksal bag yok üstelik yagmur polis ????

@beyazsoy
Dünkü bölümde Mete yakalandı ama Emniyet'ten kaçtı tek basına
Ve emniyeti yaktı beyzayi Ali ozan amirle basbasa gördü ve kıskandı oda hem Ali ozan amirin hoşlandığı kıza tecavüz ederek gözdağı veriyor

@beyazsoy
Dünkü bölümde Mete yakalandı ama Emniyet'ten kaçtı tek basına
Ve emniyeti yaktı beyzayi Ali ozan amirle basbasa gördü ve kıskandı oda hem Ali ozan amirin hoşlandığı kıza tecavüz ederek gözdağı veriyor
tamam meteyi anladım eleştiri ona değil

mete tecavüzcü coşkun karakterine bürünmüş

güzel bir bölüm @pompy gündemi fena elliyorsun! başarılar ?

Başlığı görüp geldim 🙂 🙂
@pompy, bir dahakine noktalama işaretlerini düzgun kullanirsan takipçilerin artar 🙂

ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.