Teşkilat'ta Albay Nazım'ı Hangi Oyuncu Oynayacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,595
Puanı
1,060
TRT 1'de 5 sezondur pazar akşamları ilgiyle izlenen Teşkilat dizisinde Albay Nazım karakterini kimin canlandıracağı merakla bekleniyordu. Karakteri kimin oynayacağı belli oldu.

Son olarak Yalnız Kurt dizisinde oynayan Hazım Körmükçü, Teşkilat'ın Albay Nazım'ı oldu.

Hazım Körmükçü diziye dahil olduğunu resmi İnstagram hesabından duyurdu.

1746644808437.jpeg

Tecrübeli başarılı bir oyuncu. Büyük ihtimalle Amerika ile mücadelede yer alır ve o proje işi tamamlanıncaya kadar dizide kalır.
@TenTen çok merak ediyordun. Artık cevabımızı bulduk :A
Belki Neslihan’ın kızı olmadığı söylenip onunda hikayesi başka bir evreye dönüşür.

• Güldürdün
Reactions: TenTen
Role cuk oturacak, yüz hatları çok iyi.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: TenTen
Oyuncu bana hiç yabancı gelmedi. Yüzü çok tanıdık. Ama tam olarak nereden hatırlıyorum aklıma bir türlü gelmedi. 😂
Yeni sezonda gelir diyenlere, beşinci sezonda Albay Nazım şoku geldi. :)

Tecrübeli başarılı bir oyuncu. Büyük ihtimalle Amerika ile mücadelede yer alır ve o proje işi tamamlanıncaya kadar dizide kalır.
@TenTen çok merak ediyordun. Artık cevabımızı bulduk :A
Belki Neslihan’ın kızı olmadığı söylenip onunda hikayesi başka bir evreye dönüşür.
7.) Albay Nazım aslında Amerikalılar tarafından Türk İstihbaratına yerleştirilmiş bir Ajandır. Amerika için çalışan en üst düzey askerlerden biridir. Zamanında Kate'in yükselmesine mâni olduğu için kraliçe Albay'ı ortadan kaldırmak istemektedir.
Albay Nazım karekterini tam olarak bu şekilde bekliyorum. Hatta, Rusların Amerikalıların içine ajan olarak yerleştirdiği Kâte Albay Nazım'ı ortaya çıkarmak için bütün bu olayları yapmış olabilir. (Amerika'nın Türkiye üzerinden Ruslar ile alakalı kimden bilgi aldıklarını bulmak için.) Albay Nazım dizinin en önemli karekterlerinden biri olucak. Kâte ile birbirleriyle restleşmelerini izleriz. Kâte'in asıl hikayesi şimdi başlıyor olabilir.
(Kafamda olan düşünceyi tam anlatamamış olabilirim.)
Kâte ölmedi bende @Yakamoz-Asi gibi düşünüyorum.

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...