Konuya cevap cer

1. Son sahnede Kate & Altay bir şekilde görüşmeyebilir. Yada Altay görüşüp kraliçeyi bir şekilde atlatabilir.

2. Malum olay olduğu için Kate'in dizide ömrünün uzayacağını düşünüyorum. Sonrasında el arttırıp Kate'in, Albay Nazım'ın gözü önünde Neslihan'ı öldürebileceğini sanıyorum. Bu sayede dizide kendisi dahada güçlenecektir. (Neslihan'ı, babasını gördüğü ilk andan sonra arkadan vurarak öldürebilir.)

3. Bu bölüm özelinde Kate & Altay ikilisine atıfta bulunuldu. Bölümün revize edilip edilmediğini bilmediğim için tam olarak kestiremiyorum ancak Neslihan sonrası dizinin nereye evrileceğini işaret etmiş olabilirler.

4. Bu tamamıyla ütopyadır ancak Kate & Neslihan üvey kardeş çıkabilirler gibi bir his var içimde. Kate DNA testini yaptırdığından beri. O DNA meselesinin üzeri hemen kapatıldı ama tekrar açılacak gibi geliyor. Ama tâbi bunların bir çoğu Neslihan sonrası olacak gibi duruyor. Neslihan bu olayların kaçında yaşamış olarak görürüz hepsi şuan muamma.

Yada önümüzdeki 2 bölümün (139,140) tamamında bu saydığım meselelerin hepsi olur mu dersiniz? 🤔 Tâbii senaryonun tamamı değişip hiçbirisinin olmama ihtimali de hâlâ oldukça yüksek bir ihtimal olarak duruyor.