TV'den Kefaret izledi evdekiler.
------
Evet, Teşkilat izledim. Bence sende şans ver, güzel dizi.
Yaa ondan demek
TV'den Kefaret izledi evdekiler.
------
Evet, Teşkilat izledim. Bence sende şans ver, güzel dizi.
İkna edemedim evdekileri bende.Yaa ondan demekben odamda i zliyorum babamda salonda arıza izliyor
Hep bu aralar erkek işi diziler çıkıyor.Hep aksiyonlu diziler ekranlarda.Bakalım Arızay'yı etkileyebilecek mi'?Artık TRT'de aksiyon dizi çekmeye başladı.Kanal D,Star ,Fox etkilenir gibi.Show ' 2.dizi olur gibi.TRT ve Show tv arasında rekabet başlar.Zevkler tartışılmaz... Pazar günü dengeleri değiştirir reytinglerde.
Bence en çok Arıza etkilenir Teşkilat'tan. Sonra Hercai ve Menajerimi Ara.Hep bu aralar erkek işi diziler çıkıyor.Hep aksiyonlu diziler ekranlarda.Bakalım Arızay'yı etkileyebilecek mi'?Artık TRT'de aksiyon dizi çekmeye başladı.Kanal D,Star ,Fox etkilenir gibi.Show ' 2.dizi olur gibi.TRT ve Show tv arasında rekabet başlar.
İkna edemedim evdekileri bende.Ama gelecek hafta şansları yok.
Tekrardan izlediğimde onlara da izletirim.ne yapacan ikna etmek için
Star ve ATV hayda hayda etkilenir.TRT ve Show tv arasında rekabet kızışır.Bence en çok Arıza etkilenir Teşkilat'tan. Sonra Hercai ve Menajerimi Ara.
Tekrardan izlediğimde onlara da izletirim.
Normalde sevdikleri tür, Savaşçı ve Söz'ü daha önce de Kızılelma'yı falan izlemişlerdi ama Kefaret bu hafta heyecanlıymış galiba, bırakamadılar.bak plana bak senn bende maraşlıyı babama öyle sevdirmiştim ya
Normalde sevdikleri tür, Savaşçı ve Söz'ü daha önce de Kızılelma'yı falan izlemişlerdi ama Kefaret bu hafta heyecanlıymış galiba, bırakamadılar.
Maraşlı ve Son Yaz'ı yazın izleyeceğim ben ya.
Onlardan önce Teşkilat'ı ve Akrep'i izlemen gerek abla.Maraşlıda son 2 bölümü izlemem lazım son yazda da 6 bölümüm var ya izlesem yetişecemde izleyemiyorum kş
Onlardan önce Teşkilat'ı ve Akrep'i izlemen gerek abla.
Bunlar ne muhteşem reytingler öyle.
TRT bunu da tutturdu ya, pes (!) 😡Bunlar ne muhteşem reytingler öyle.
TV8'imde olsaydı keşke.TRT bunu da tutturdu ya, pes (!) 😡
Bu arada cidden güzel dizi.Hak edilmiş bir başarı, tanıtımı iyi yapıldı. Çekim ve oyunculuklar desen harika zaten.
İnternetten izlediğim için bende anlayamadım pek bir şey, ama tekrardan izleyeceğim bugün yarın. Tanıtımını cidden iyi yaptı kanal Uyanış, Masumlar Apartmanı ve Gönül Dağı'nın arasında fragman vermesi bile yetti.TV8'imde olsaydı keşke.
Ben pek anlayamadım ama izlediğim kadarıyla ilgi çekici ve cidden güzeldi. Bu kadar da reklamı koyunca üstüne bence de hak etti.
Ben TV'den izledim ama çok dikkat etmedim.İnternetten izlediğim için bende anlayamadım pek bir şey, ama tekrardan izleyeceğim bugün yarın. Tanıtımını cidden iyi yaptı kanal Uyanış, Masumlar Apartmanı ve Gönül Dağı'nın arasında fragman vermesi bile yetti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?