- Reaksiyon puanı
- 34,633
- Puanı
- 1,061
Gece Gece aksiyon iyi gider diye demiştim
Cuma - Cumartesi olabilir evet
Gece Gece aksiyon iyi gider diye demiştim
Olduk kadar Akşam izlemeni tavsiye ederim. Gündüz pek tadını alamazsınCuma - Cumartesi olabilir evet
Olduk kadar Akşam izlemeni tavsiye ederim. Gündüz pek tadını alamazsın
Açtım izliyorumTV'den izlemek istiyorsan şuan yeniden başladı
------
Yarını bekleme
Olduk kadar Akşam izlemeni tavsiye ederim. Gündüz pek tadını alamazsın
Abla valla Tolga Sarıtaş'i zaten söylemeye gerek yok. Bölüm çok güzeldi. İzlemediysen izlemeni tavsiye ederimNasıldı beğendin mi
Abla valla Tolga Sarıtaş'i zaten söylemeye gerek yok. Bölüm çok güzeldi. İzlemediysen izlemeni tavsiye ederim
Abla Şuan yüklenmiş zatenİzleyeceğim inşallah yüklenmesini bekliyorum cnm
Abla Şuan yüklenmiş zaten
Sağol aga, fena değil sarıyorİyi Seyirler
Yarın akṣam ofisten eve varınca inṣallah.
Ben Selen'i harcamadılar diye düşünüyorum. Çıkar ortayaGece uyku tutmayinca yinede izledim @ahmetbeysimdi uykusuzum ama olsun.
Yeni sezonun ilk bölümü bol aksiyonluydu gercekten emek verilmis, bu hissedildi. Tolga Saritas asker rolünde Söz dizisini hatirlatti, cok iyiydi Kurtbey. Sonra dizi bence klasik formatina dönmüs gibiydi, sadece kisiler degismis, görevler farkli falan. Heyecanli ve bol aksiyonlu bir bölümdü. Selen'i harcamadilar insallah ilk bölümden, o güzelim kizi harcadilarsa cok yazik olmus olur.
Bazı Kaynaklarda konuk diyor ama Gizem Güneş'in ben konuk olarak geleceğini zannetmiyorum. Konuk olarak gelmiş olsa Makinist niye öyle bir şey söylesin kiGece uyku tutmayinca yinede izledim @ahmetbeysimdi uykusuzum ama olsun.
Yeni sezonun ilk bölümü bol aksiyonluydu gercekten emek verilmis, bu hissedildi. Tolga Saritas asker rolünde Söz dizisini hatirlatti, cok iyiydi Kurtbey. Sonra dizi bence klasik formatina dönmüs gibiydi, sadece kisiler degismis, görevler farkli falan. Heyecanli ve bol aksiyonlu bir bölümdü. Selen'i harcamadilar insallah ilk bölümden, o güzelim kizi harcadilarsa cok yazik olmus olur.
Ben Selen'i harcamadılar diye düşünüyorum. Çıkar ortaya
Bazı Kaynaklarda konuk diyor ama Gizem Güneş'in ben konuk olarak geleceğini zannetmiyorum. Konuk olarak gelmiş olsa Makinist niye öyle bir şey söylesin ki
İzlediğim en iyi helikopter kazası idi orjinalBende öyle düsünüyorum. Zaten Aykübe ile de cok iyi ikili oldular. Ve Gizem Günes gercekten cok iyi rol oynadi.
Bu arada helikopter kazasi sahnesi cok iyiydi, bana baya profesyonel geldi o sahne.
Ekli dosyayı görüntüle 129513
------
Bu arada Avatar'in yakiyor @ahmetbey
Tolga Sarıtaş severim, o yüzden onu koydum. Çağlar Ertuğrul'dan sonra bırakmıştım Teşkilatı, Tolga sayesinde yeniden izliyoruz.Bende öyle düsünüyorum. Zaten Aykübe ile de cok iyi ikili oldular. Ve Gizem Günes gercekten cok iyi rol oynadi.
Bu arada helikopter kazasi sahnesi cok iyiydi, bana baya profesyonel geldi o sahne.
Ekli dosyayı görüntüle 129513
------
Bu arada Avatar'in yakiyor @ahmetbey
Tolga Sarıtaş severim, o yüzden onu koydum. Çağlar Ertuğrul'dan sonra bırakmıştım Teşkilatı, Tolga sayesinde yeniden izliyoruz.
Hiç izlemedim ama izlemek istediğim an Çağlar çıkmıştı. Ama Murat Yıldırım'ı beğenemedim.Tolga Sarıtaş severim, o yüzden onu koydum. Çağlar Ertuğrul'dan sonra bırakmıştım Teşkilatı, Tolga sayesinde yeniden izliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?