Yıllar önce dediklerimi bir bir yapıyorum.Senin kadar anlamadığımız belli.
Şoku üzerimden atmam zaman alacak 😱
Yıllar önce dediklerimi bir bir yapıyorum.Senin kadar anlamadığımız belli.
Üzerine uzun uzun konuşabiliriz.
Seni alkışlıyorum, bir bir yıkıldı kalelerYıllar önce dediklerimi bir bir yapıyorum.
Senin kadar anlamadığımız belli.
Sözümün eriyim, karşımda duramadı kimseler, duramaz da.Seni alkışlıyorum, bir bir yıkıldı kaleler
Vay be….
Sizin bu yeni oğlan harbi taṣ gibi valla.. Cihangir mi diyorlar. Adamın maṣallahı var. Ama oyunculuk da yeni.@serhatt @Emre Ozansoy
Hani nerde o söylem. Baksana @serhatt ve @Emre Ozansoy benim gibi düşündüYahu adam karizma dedim sadece ne var bunda.
Bunu ben bile demedim gerisini sen düşün.Hani nerde o söylem. Baksana @serhatt ve @Emre Ozansoy benim gibi düşündü
Senide kaybettik artık ne desen boş
@Yakamoz-Asi doğru yolu buldu, kafasını karıştırmaya gerek yok daha.Hani nerde o söylem. Baksana @serhatt ve @Emre Ozansoy benim gibi düşündü
Bunu ben bile demedim gerisini sen düşün.Ben bu ittifaktan razıyım.Kulüp yeni bir üye daha kazandı sayemde.
Gör gör @Yakamoz-Asi , ne var bunda dedin. Gör ne varmış@Yakamoz-Asi doğru yolu buldu, kafasını karıştırmaya gerek yok daha.
Hani nerde o söylem. Baksana @serhatt ve @Emre Ozansoy benim gibi düşündü
@Yakamoz-Asi doğru yolu buldu, kafasını karıştırmaya gerek yok daha.
Bunu ben bile demedim gerisini sen düşün.Ben bu ittifaktan razıyım.Kulüp yeni bir üye daha kazandı sayemde.
Ecünnüler seni boğar inş.Adamda vücut var taṣ gibi evet. Yani biz Türk erkekler çoğunlukla göbekliyiz al bak bana ve @xemrexxx 'ye ṣimdi @serhatt veya @Emre Ozansoy bana ve Emre'ye mi taṣ desin bu adama mı.yiğidi öldür hakkını yeme.
Ayrıca ben adamda az bucuk bir Simone Susinna havası gördüm. Ne diyorsun @serhatt
------
Doğru yol budur
Ekli dosyayı görüntüle 123843
------
Seni ecünülerle boğarım valla
Yüklensin hemen açıcamDizi muhteşemdi böyle devam ederse Dehayi bile ezer. Bu Srzon aksiyonun rakibi Teşkilat olacak gibi yarın olmasa bile zamanla +6'lara çıkacağını söyleyebilirim
@Alemdar izlemeni tavsiye ederim
Dizi muhteşemdi böyle devam ederse Dehayi bile ezer. Bu Srzon aksiyonun rakibi Teşkilat olacak gibi yarın olmasa bile zamanla +6'lara çıkacağını söyleyebilirim
@Alemdar izlemeni tavsiye ederim
TV'den izlemek istiyorsan şuan yeniden başladıYüklensin hemen açıcam
Yarını beklemeYarına izlerim ama heyecanlandırdın yorumunla
TV'den izlemek istiyorsan şuan yeniden başladı
------
Yarını bekleme
Gece Gece aksiyon iyi gider diye demiştimMecbur, sabah erken kalkmam gerek. Ṣimdi gece gece aksiyonu yüklemeyelim bünyeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?