AlNes sahneleri izleyecektik daha. Yarım kaldı.Belki de kaçmamıştır ne belli henüz anlayamadık. Göreceğiz ne olacağını. 😄
AlNes sahneleri izleyecektik daha. Yarım kaldı.Belki de kaçmamıştır ne belli henüz anlayamadık. Göreceğiz ne olacağını. 😄
Fragmana koymuyorlar ama bölümde var. Babasına kavuştuğu an ölür gibiNeslihandan iz yok. Vay be.
Fragmana koymuyorlar ama bölümde var. Babasına kavuştuğu an ölür gibi
Yazdık bunu. Dizi burayı takip ediyor 😁Fragmana koymuyorlar ama bölümde var. Babasına kavuştuğu an ölür gibi
Teşkilat 140 sonrası olacak olan olayların hayalî senaryosudur. Dizi senaryosu ile bir bağlantısı yoktur. Herşey hayal ürünüdür.1. Son sahnede Kate & Altay bir şekilde görüşmeyebilir. Yada Altay görüşüp kraliçeyi bir şekilde atlatabilir.
2. Malum olay olduğu için Kate'in dizide ömrünün uzayacağını düşünüyorum. Sonrasında el arttırıp Kate'in, Albay Nazım'ın gözü önünde Neslihan'ı öldürebileceğini sanıyorum. Bu sayede dizide kendisi dahada güçlenecektir. (Neslihan'ı, babasını gördüğü ilk andan sonra arkadan vurarak öldürebilir.)
3. Bu bölüm özelinde Kate & Altay ikilisine atıfta bulunuldu. Bölümün revize edilip edilmediğini bilmediğim için tam olarak kestiremiyorum ancak Neslihan sonrası dizinin nereye evrileceğini işaret etmiş olabilirler.
4. Bu tamamıyla ütopyadır ancak Kate & Neslihan üvey kardeş çıkabilirler gibi bir his var içimde. Kate DNA testini yaptırdığından beri. O DNA meselesinin üzeri hemen kapatıldı ama tekrar açılacak gibi geliyor. Ama tâbi bunların bir çoğu Neslihan sonrası olacak gibi duruyor. Neslihan bu olayların kaçında yaşamış olarak görürüz hepsi şuan muamma.
Yada önümüzdeki 2 bölümün (139,140) tamamında bu saydığım meselelerin hepsi olur mu dersiniz? 🤔 Tâbii senaryonun tamamı değişip hiçbirisinin olmama ihtimali de hâlâ oldukça yüksek bir ihtimal olarak duruyor.
Lütfen dediğimi yanlış anlama diziyi Aybüke ayrılığı sonrası bıraktım o yüzden beni bu konuya etiketlemezseniz sevinirimTeşkilat 140 sonrası olacak olan olayların hayalî senaryosudur. Dizi senaryosu ile bir bağlantısı yoktur. Herşey hayal ürünüdür.
5.) Üstte, ikinci maddede belirttiğim Kate & Neslihan sahnesini biraz değiştirerek şu şekile çeviriyorum. Kate, Albay Nazım'a nişan almış ve ateş etmek üzeredir. Tam ateş anında Neslihan istemeden de olsa araya girer ve kurşun ona isabet eder. Neslihan hayatını kaybeder. Kate istemeden de olsa Neslihan'ı öldürür. Ama asıl hedefindeki isim Albay Nazımdır.
6.) Altay, Neslihan'ın Tufandan öğrendiği bilginin devamını getirir. Bunu kendine Neslihan için yapması gerektiği son görev olarak adleder. Tufandaki bilgiyi öğrenir ve görevini tamamlar.
7.) Albay Nazım aslında Amerikalılar tarafından Türk İstihbaratına yerleştirilmiş bir Ajandır. Amerika için çalışan en üst düzey askerlerden biridir. Zamanında Kate'in yükselmesine mâni olduğu için kraliçe Albay'ı ortadan kaldırmak istemektedir.
8.) Kraliçe, farkında olmadan hem kendi yolunda ki en büyük engeli yok etmeye çalışacak hemde İstihbarata istemeden de olsa yardım edecek. Masanın başındaki en büyük ismi bulan Kate herşeyin farkındadır.
Ancak cevaplanması gereken bir soru vardır.
Kâte, kendi bildiği yoldan mı en büyük düşmanını yok edecektir? yoksa Türk İstihbaratı ile birlikte hareket ederek mi düşmanını yok edecektir?
(Dolaylı yoldan Korkut ile irtibatı süreceği için aslında bir nevi Korkut üzerinden Teşkilata yardım etmiş olacak. Korkutun durumunu ise bilmemeye devam edecek.)
@Dosi @emreemreu @Yakamoz-Asi @ahmetbey @Gerekli24