"Teşkilat" 6. Sezon Tanıtım Fragmanı | TRT 1

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
84,890
Puanı
1,060

TRT 1'in Tims&B Productios imzalı sevilen dizisi "Teşkilat" merakla beklenen yeni sezonuyla geri dönüyor!

Yönetmen koltuğuna Burak Arlıel'in oturduğu, senaryosunu Teşkilat Senaryo Ekibi'nin kaleme aldığı ve başrolünde Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı dizinin 6. sezon ilk tanıtımı yayınlandı.

"Teşkilat" yeni sezonuyla Eylül'de TRT 1'de!

Rabia Soytürk katılacakmış diziye. Yeni sezonda izlerim yine.

Tanıtım iyi duruyor. Yine ilgi görecektir.

Teşkilat’ın son bölümlerinde gördüğümüz gibi dizide başrol kadın oyuncu, aşk olayları olmadanda dizi güzel ilerliyor. Rabia gireceksede bu olumsuz etkilemez diziyi. Korkut ve Altay yeterli seyir keyfi veriyor.
Rabia sırıtmaz ve çabuk benimsenme olur.
Benim Adım Melek dizisindeki gibi asi ruhlu biriyse gayet yakışır. İlk bu dizide izlemiştim.

Reactions: TenTen
Ilk tanitim güzel olmus, daha kapsamli bir tanitim gelecektir.

Pasaport yurt disi, kursun intikam sinyali verdi. Zaman olayi da sonunuz geldi demek zaten. Ne diyorsun @TenTen

Sağlam düşmanlar eklenirse geçen sezon ki gibi devam eder.Kraliçe iyiydi ama 1 sezon olunca baydı bir yerden sonra aynısı olmaz umarım.

6. Sezon | II. Tanıtım

https://twitter.com/x/status/1965465634868727830

Rabia Soytürk katılacakmış diziye. Yeni sezonda izlerim yine.
Tanıtım iyi duruyor. Yine ilgi görecektir.
Bu harbi ecünnü bu arada çirkin değil ama ecünnü olduğunu düşündüğüm sebepleri başka ve evet yetenekli bir oyuncu değil
hayret basrol oyuncusu değişmedi
Ilk tanitim güzel olmus, daha kapsamli bir tanitim gelecektir.

Pasaport yurt disi, kursun intikam sinyali verdi. Zaman olayi da sonunuz geldi demek zaten. Ne diyorsun @TenTen
Sağlam düşmanlar eklenirse geçen sezon ki gibi devam eder.Kraliçe iyiydi ama 1 sezon olunca baydı bir yerden sonra aynısı olmaz umarım.

Yeni tanıtım daha iyi olmuş.