O değilde çok fazla Hamdi’nin ölme mevzusu geçiyor. Onunda rolü sonlara yaklaşıyor gibiMerakla ölmelerini bekliyoruz
Sevmedim o detayları…
O değilde çok fazla Hamdi’nin ölme mevzusu geçiyor. Onunda rolü sonlara yaklaşıyor gibiMerakla ölmelerini bekliyoruz
O değilde çok fazla Hamdi’nin ölme mevzusu geçiyor. Onunda rolü sonlara yaklaşıyor gibi
Sevmedim o detayları…
İyilerden Güniz ölsün. 5/8 bölüm arasında Tufan öldürüp Kraliçe/Korkut yapıyoruz.Elbet iyilerden biri ölecek, yapacak bir sey yok.
İyilerden Güniz ölsün. 5/8 bölüm arasında Tufan öldürüp Kraliçe/Korkut yapıyoruz.
Korkut baron oluyor. Kraliçe'de eşi olucak. Korkut baron ayağına Teşkilata bilgi taşıyacak.Ya birak su Kralice-Korkut iliskisini yahu, mantiksiz bir sey istiyorsun.
Söylemeyi unuttum. Kadının kalmasını istiyorum. Seksi biri. Diziyi sırf onun içinde izleyenler var.Ya birak su Kralice-Korkut iliskisini yahu, mantiksiz bir sey istiyorsun.
Söylemeyi unuttum. Kadının kalmasını istiyorum. Seksi biri. Diziyi sırf onun içinde izleyenler var.
Gizem Güneş EDHO'da rol almadı.EDHO’da Yunus Emre Yıldırımer’in kuzeninin (Yalçın Hafızoğlu) partneriydi, yanlış söyledim
Keşke Teşkilat’ta partner olsalarmış. Yakışırlardı. En azından birlikte sahneleri olsaymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?