Teşkilat’ta Ayrılık! (Spoiler)

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
59,896
Puanı
1,060

TRT 1'in sevilen dizisi 'Teşkilat'ta ayrılık!

Yapımcılığını Tims&B Productions’ın, yönetmenliğini Burak Arlıel'in üstlendiği, senaryosunu Teşkilat Yazı Grubu'nun kaleme aldığı, başrollerini Aybüke Pusat ile Tolga Sarıtaş'ın paylaştığı yapımda Selen karakterini canlandıran Gizem Güneş, bu akşamki bölümde diziye veda ediyor.

Teşkilat, yeni bölümleriyle her pazar 20.00'de TRT 1'de!

Böyle tutan işten neden ayrıldı ki? Çıkarıldı mı acaba?

Bölümden hemen önce böyle detaylar heyecanı öldürüyor :/
Ünlü gazetecinin haberini okuduktan sonra Gizem’in hesabına bakmıştım. Maalesef ayrılık var :/
Şöyle ölerek değilde tedavi için yurt dışına gönderildi olarak aktarsalar. Altay’a iki kere kardeş acısı yaşatmasınlar
------

Böyle tutan işten neden ayrıldı ki? Çıkarıldı mı acaba?
Hikayesi bunu gerektiriyordu

Reactions: Bully
Hikayesi kısa sürdü o zaman.

Senle Eylül ayında yazışmışız, kız kardeş ölmüş mü yok ölmemiş afişte var muhabbeti yapmışız

EDHO’da da Yunus Emre Yıldırımer’in partneriydi ve orda da ölmüştü. Bu ikisi Teşkilat’ta da buluşmuşlar ve kız yine ölmüş. Kaderi böyle demek ki

Reactions: Dosi
Dizide Yanyana hiç sahneleri olmadı ama. İnsanların beklentisi partnerlikti ama olmadı :/
Sonunda. Artık, baba konusuna girebilirler.
kraliçe mevzusu bitince o da olur elbet. Daima yeni düşmanlar yeni olaylar oluşur.

Reactions: TenTen and Bully
Dizide Yanyana hiç sahneleri olmadı ama. İnsanların beklentisi partnerlikti ama olmadı :/

kraliçe mevzusu bitince o da olur elbet. Daima yeni düşmanlar yeni olaylar oluşur.
EDHO’da Yunus Emre Yıldırımer’in kuzeninin (Yalçın Hafızoğlu) partneriydi, yanlış söyledim

Keşke Teşkilat’ta partner olsalarmış. Yakışırlardı. En azından birlikte sahneleri olsaymış.

Reactions: Dosi
Baştan beri diyorum. KRALİÇE & KORKUT olucak. İçime doğuyor.