'Teşkilat'ın Yeni Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,662
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
64f605y.jpg

'Teşkilat'ın yeni sezon yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Tims&B'nin üstlendiği, senaistliğini Teşkilat Yazı Grubu'nun üstlendiği, başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta ve Gürkan Uygun'un yer aldığı dizi yeni sezonda da pazar akşamlarına damga vurmaya devam edecek.

Teşkilat, yeni sezon ilk bölümüyle 26 Eylül Pazar 20.00'de TRT 1'de!

19'unda başlar diyordum. Yeni diziler için güzel fırsat iki hafta boş olacak.

Covid yüzünden dizi gec basliyor. Ben 12 ve 19 Eylül diye beklerken..
Fragman güzel olmus. Ilk konuda Gürkan Uygun MIT ajani havasi verdi yazdim ama tam tersi olacak gibi. :A

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Covid yüzünden dizi gec basliyor. Ben 12 ve 19 Eylül diye beklerken..
Fragman güzel olmus. Ilk konuda Gürkan Uygun MIT ajani havasi verdi yazdim ama tam tersi olacak gibi. :A
Sezon finalinde yeni bir oluşumdan bahsetmişlerdi. O oluşumun başında Yıldırım yani Gürkan Uygun var gibi duruyor. :A

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi
Aynen yenilikler iyidir. :A İzliyor muydun bilmiyorum ama Fadi'den daha zor bir düşman olacak gibi. Senaryo iyi yazıldıysa izlenmeye devam eder bu sezonda. :Z

Ki Fadi de zor bir düsmandi. Ama o konuyu fazla uzattilar gibi geldi bana. Yine de iyi islendi. Evet, Yildirim konusu iyi islenirse ayni reyting ile devam ederiz. :Z

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Ki Fadi de zor bir düsmandi. Ama o konuyu fazla uzattilar gibi geldi bana. Yine de iyi islendi. Evet, Yildirim konusu iyi islenirse ayni reyting ile devam ederiz. :Z
Kesinlikle fazla uzattılar. Sezonun ortasında başladıkları için onunla bitirmek istediler büyük ihtimalle. Umarım Yıldırım o kadar uzun sürmez diyeceğim ama Gürkan Uygun bir kaç bölüm için girmiş olmayabilir. :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Kesinlikle fazla uzattılar. Sezonun ortasında başladıkları için onunla bitirmek istediler büyük ihtimalle. Umarım Yıldırım o kadar uzun sürmez diyeceğim ama Gürkan Uygun bir kaç bölüm için girmiş olmayabilir. :A

Yeni olusum, yeni hikaye. Yildirim, ölmüs gösterilen Serdar'in babasi cikarsa hic sasirmam. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
reyting kaygısı olmayınca rahat davranmışlar. torpil her yerde can sıkıyor.