Taylor Swift - willow | Official Video

dreamy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
11,982
Puanı
710
2048.jpg

Dünyaca ünlü yıldız Taylor Swift, dün ansızın verdiği albüm müjdesiyle müzik dünyasının ve sosyal medyanın gündemine oturdu. Daha önce yine 2020'de yayınlamış olduğu 'folklore' albümünde de aynı yolu izleyen ve sıfır reklamla albümü piyasaya süren Swift oldukça büyük başarılara imza atmıştı.

Genç şarkıcı, folklore'ün kız kardeşi olarak nitelendirdiği evermore adlı albümünün ilk klibini willow şarkısına çekti.

Klip:

Çok güzel bence kendi tarzı içinde. Tabii ondan beklediğimiz Bad Blood tarzı hit bir şarkı olmadığını bilerek dinlemek gerek. :)
Kadın hit olma ihtimali yüksek şarkılarla dolu bir albüm yapmak yerine bu albümü yayınlıyor. Üstelik daha öncekinin üzerinden sadece 5 ay geçmesine rağmen. Tam bir cesaret ve çalışkanlık örneği. :A

• Beğendim
Reactions: bazinga
Kadın hit olma ihtimali yüksek şarkılarla dolu bir albüm yapmak yerine bu albümü yayınlıyor. Üstelik daha öncekinin üzerinden sadece 5 ay geçmesine rağmen. Tam bir cesaret ve çalışkanlık örneği. :A
Ne yapsa tutuyor. Cesareti koşulsuz seven dinleyicisinden ve Müzik Akademisinden alıyor. :D

• Beğendim
Reactions: dreamy
Ne yapsa tutuyor. Cesareti koşulsuz seven dinleyicisinden ve Müzik Akademisinden alıyor. :D
Önceki albümünü çıkış parçası ve exile hariç pek beğenmemiştim. O yüzden biraz şişirilmiş buluyorum başarısını. En azından bu tarzında ulaştığı başarıyı. :D