Taylor Swift - Wildest Dreams | '1989' -Yeni Klip

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,044
Puanı
1,060
taylor-swift_240815_1.jpg

Taylor Swif, son yılların en başarılı albümlerinden birisi olan '1989' albümunde yer alan 'Wildest Dreams'in klipi yayınladi.

'1989'dan YouTube'de 2 tane 1 milyar izlenmesi olan klipe sahip, ayrica 'Bad Blood' klipi Vevo'da 24 saatde en çok izlenme rekoru kırmıştı.

İşte 'Wildest Dreams' :

Para konuşuyor abi, izahı yok bu işin. :D :D

Şarkı hakkında konuşmak için erken, bi çelişkide kaldım ilk dinleme için, ama klip kesinlikle güzel. :)

Şarkı güzel klip şahane. Taylor Klip isinde uçtu.:(
Riri'ye çok tehlikeli yaklaşıyor zaten Riri sevmiyor bunu o nedenle her an bağımi koparabilirim bu kadınla.:F Zaten Siyah saç çok çirkin göstermiş.:A

Yine muhteşem bi iş çıkarmış Taylor.
"1989" ile çok büyük çıkış yaptı, gerçekten büyük başarı. Albümün tüm klipleri harika.

Bende öyle düşünüyorum. Style 300 oldu şimdiden. İkiside 1. Yılında 500 olur.:(

Taylor bir an önce gazi kessin yada Riri gaza bassın. :F
Ohh kiskançlık mı var. :A

Bence 2. bi Taylor olması çok zor. 1989'daki Taylor'un tarzı daha çok insanların dikkatini çekebilecek bir tarz. Böyle olduğu için 2 tane 1 milyarlık klipi var. Bad Blood'da 500M'nı geçti, yeni yıla 1 milyara ulaşır gibi.
Riri eskisi tarzıyla böyle patlama yapamaz. Biraz daha farklı şarkılara geçiş yapmalı diye düşünüyorum.

Ohh kiskançlık mı var. :A

Bence 2. bi Taylor olması çok zor. 1989'daki Taylor'un tarzı daha çok insanların dikkatini çekebilecek bir tarz. Böyle olduğu için 2 tane 1 milyarlık klipi var. Bad Blood'da 500M'nı geçti, yeni yıla 1 milyara ulaşır gibi.
Riri eskisi tarzıyla böyle patlama yapamaz. Biraz daha farklı şarkılara geçiş yapmalı diye düşünüyorum.

Ne kıskançlık yapıcam bee:A Sadece hazmedememek denir benimki ne. Bu kadar başarıyı haketmiyor bence. Şişirilmiş gibi hissediyorum.:A

Loud albümü gibi bir albüm çıkarsa suan ortalığı parçalamis olurdu yeniden.:Z

Şans eseri denk geldimde, tınısı style gibi geldi. Ünsüzken söylediği şarkı konularından gelme gibi,

Style'yi sonradan bayağı sevmiştim, bu da aynı tondan olsada, şimdilik zamanı değil benim için. :D