- Reaksiyon puanı
- 113,932
- Puanı
- 1,060
Dünyaca ünlü başarılı şarkıcı Taylor Swift, 'Cardigan' isimli yeni şarkısını kliplendirdi. Klip 1 günde yaklaşık 20 milyon izlenmeye yaklaştı.
İşte o klip:
Ne güzel konu açmışım unutmuşumTaylor Swift fanı olmama ramak kaldı bu şarkı yüzünden... Bu nasıl bir şarkı, nasıl bir yorum, nasıl bir ses, nasıl bir klip...
Editlemeden önce alıntı yapmasaydın iyiydiNe güzel konu açmışım unutmuşum
Yoo editli haliyle alıntıdaEditlemeden önce alıntı yapmasaydın iyiydi
İyi ki açmışsın, çıkamıyorum şarkıdan. Bazı şarkılar insanın ruh haline göre devleşiyor bir anda bu da onlardan biri... Anlat anlat bitiremem bu şarkıyı...
Enteresan Niye ki?Şu ana kadar ''I Knew You Were Trouble'' şarkısını seviyordum sadece. Klip de şarkı da çok iyi ama Taylor Swift olunca dinleyesim gelmiyor işte.
Tarz olarak bana hitap eden bir şarkıcı değil çünkü.Enteresan Niye ki?
Benim için yeri hep ayrı olacak. Bir ara kendimi her kötü hissettiğimde bu şarkıyı dinleyip moda girerdim. Ne günlerdi...Taylor Swift fanı olmama ramak kaldı bu şarkı yüzünden... Bu nasıl bir şarkı, nasıl bir yorum, nasıl bir ses, nasıl bir klip...
Nerden buldun bunu ben varlığından bile haberdar değildim.Tarz olarak bana hitap eden bir şarkıcı değil çünkü.
Ben bulmadım, başkaları diss atmak için arayıp bulmuş. @dreamyNerden buldun bunu ben varlığından bile haberdar değildim.
Konuyu diss atmak için aramadım. Yine de uğramam iyi oldu, dissi fazlasıyla hak eden bir mesajmış çünkü.Ben bulmadım, başkaları diss atmak için arayıp bulmuş. @dreamy
Taylor Swift dünyanın gelmiş geçmiş en kötü profesyonel şarkıcısı olabilir...Konuyu diss atmak için aramadım. Yine de uğramam iyi oldu, dissi fazlasıyla hak eden bir mesajmış çünkü.