A Ahmed Konu Sahibi Emekli Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 25,154 Reaksiyon puanı 16,044 Puanı 1,060 3 Kasım 2017 #1 Taylor Swift Reputation isimli albümünden olan şarkıları VEVO kanalı üzerinden tanıtmaya devam ediyor. Bu sabah ise Call It What You Want isimli parçayı paylaştı.
Taylor Swift Reputation isimli albümünden olan şarkıları VEVO kanalı üzerinden tanıtmaya devam ediyor. Bu sabah ise Call It What You Want isimli parçayı paylaştı.
A Ahmed Konu Sahibi Emekli Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 25,154 Reaksiyon puanı 16,044 Puanı 1,060 3 Kasım 2017 #2 İlk dinlemede hiç beğenmedim, 2. dinlemede güzel gibi geldi ama yine de baya zayıf parça. Taylor bu albümü ile eski başarısını yakalayabilmesi imkansız. Paylaştığı sıngleleri bile böyleyse.s.s @sokak sanati @Harunnn60 @Shamkhal @vadikızı @Çiğdem- @yatutarsa @Billy Kane @OzaN Ahmed' Alıntı: İlk dinlemede hiç beğenmedim, 2. dinlemede güzel gibi geldi ama yine de baya zayıf parça. Taylor bu albümü ile eski başarısını yakalayabilmesi imkansız. Paylaştığı sıngleleri bile böyleyse.s.s @sokak sanati @Harunnn60 @Shamkhal @vadikızı @Çiğdem- @yatutarsa @Billy Kane @OzaN Genişletmek için tıkla ... Etiket gitmedi galiba.s.s
İlk dinlemede hiç beğenmedim, 2. dinlemede güzel gibi geldi ama yine de baya zayıf parça. Taylor bu albümü ile eski başarısını yakalayabilmesi imkansız. Paylaştığı sıngleleri bile böyleyse.s.s @sokak sanati @Harunnn60 @Shamkhal @vadikızı @Çiğdem- @yatutarsa @Billy Kane @OzaN Ahmed' Alıntı: İlk dinlemede hiç beğenmedim, 2. dinlemede güzel gibi geldi ama yine de baya zayıf parça. Taylor bu albümü ile eski başarısını yakalayabilmesi imkansız. Paylaştığı sıngleleri bile böyleyse.s.s @sokak sanati @Harunnn60 @Shamkhal @vadikızı @Çiğdem- @yatutarsa @Billy Kane @OzaN Genişletmek için tıkla ... Etiket gitmedi galiba.s.s
sokak sanati Emekli Katılım 23 Şubat 2013 Mesajlar 86,592 Reaksiyon puanı 57,101 Puanı 1,061 3 Kasım 2017 #3 Berbat bir parça. Taylor çöküşe geçti artık. Süperman olsan toplayamazsın
Shamkhal Favori Üye Katılım 6 Ekim 2017 Mesajlar 100 Reaksiyon puanı 25 Puanı 29 Yaş 26 3 Kasım 2017 #4 iyi bi yönetmen ,fazlasından para harcanmış bir klip ve `1 milyar izlenme mi görüyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa` diye bi iç sesi
iyi bi yönetmen ,fazlasından para harcanmış bir klip ve `1 milyar izlenme mi görüyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa` diye bi iç sesi
Angelica Favori Üye Katılım 31 Mart 2012 Mesajlar 83,078 Reaksiyon puanı 60,175 Puanı 1,060 Yaş 40 Konum Kayseri 3 Kasım 2017 #5 Ahmed' Alıntı: İlk dinlemede hiç beğenmedim, 2. dinlemede güzel gibi geldi ama yine de baya zayıf parça. Taylor bu albümü ile eski başarısını yakalayabilmesi imkansız. Paylaştığı sıngleleri bile böyleyse.s.s @sokak sanati @Harunnn60 @Shamkhal @vadikızı @Çiğdem- @yatutarsa @Billy Kane @OzaN Etiket gitmedi galiba.s.s Genişletmek için tıkla ... Ben beğendim şarkıyı hoş bir şarkı olmuş bu kızın sesi çok güzeldir
Ahmed' Alıntı: İlk dinlemede hiç beğenmedim, 2. dinlemede güzel gibi geldi ama yine de baya zayıf parça. Taylor bu albümü ile eski başarısını yakalayabilmesi imkansız. Paylaştığı sıngleleri bile böyleyse.s.s @sokak sanati @Harunnn60 @Shamkhal @vadikızı @Çiğdem- @yatutarsa @Billy Kane @OzaN Etiket gitmedi galiba.s.s Genişletmek için tıkla ... Ben beğendim şarkıyı hoş bir şarkı olmuş bu kızın sesi çok güzeldir