Taylor Swift - Bad Blood ft. Kendrick Lamar | Klip

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,542
Puanı
1,060

1989 albümüyle çok büyük başarı elde eden Taylor Swift'in bu albümde yer alan "Bad Blood" şarkısının klipi yayınlandı.

Selena Gomez, Ellie Goulding, Jessica Alba ve başka birçok ünlü isimlerin yer aldığı klip kısa sürede büyük izlenme sayısına ulaştı.

Klip 3 günün sonunda 37 milyon izlenmeye sahip.

Klipte ünlü isimlerin olması daha büyük ilgiye sebep oluyor. Bu klip de "Blank Space" ve "Shake It Off" gibi büyük izlenme rakamlarına ulaşacak gibi.

Klip ayrıca VEVO'nun 24 saat içinde en çok izlenme rekorunu kırmış. 24 saatde 20.1 milyon kişi tarafından izlenmiş.

Siz nasıl buldunuz? @sokak sanati @OzaN @Cengo @yigit_00

Taylor Swift artık oldu ya

1989 albümü bayağı iş yaptı. Sanırım birkaç tane daha klip gelir bu albüme

Taylor Swift, başarılı olmasını istemediğim ünlüler arasında açıkcası. Sebebi ise, bu albümü sadece para için çıkardı. Mutlu olduğunu düşünmüyorum. Para için, albümleri daha çok satsın diye Country'den Pop'a geçiş yaptı. Shake It Off ve Blank Space güzel şarkılar. Ben popu seviyorum zaten. Ama Taylor'u bu aralar pek sevmediğimi söyleyebilirim.
Klibe gelince, Illuminati'ye inanıyor musunuz bilmiyorum ama, konuyla alakalı yaptığım araştırmalar sonucunda Taylor ve Selena dostluğu bitecek gibime geliyor.
Klip, heyecanlı ve güzel. Selena'nın taktığı o iğrenç peruk dışında. Ama klibin sonunda savaşı kimin kazandığını da öğrenmek isterdim.

Paraya kıymışlar harika bir klip olmuş.

Şarkı albümde çok dikkatimi çekmemişti ama iyi gibi biraz daha dinleyince daha sağlıklı yorum yapabilirim.

Taylor Swift'i pek sevmezdim ama 1989 albümü gerçekten çok büyük iş yapıyor. İzlenme rakamları da inanılmaz artmaya devam ediyor. 100 milyona ulaşır birkaç gün sonra.

Şarkı süper olmuş yine.
Taylor'a gitgide bağlanıyorum.

Klip daha güzel olmuş. 1 haftada 65 milyon olmuş klip.
Çok daha fazla artacaktır. Like'ıda çok iyi...

Vevo'nun 24 saat rekorunu kıran klip şuan 204 milyonda.

Klibi çeken ekip rahatlıkla sağlam bir filmin altından kalkabilir gibi. Albümün zayıf şarkılarındandı sanırım.

Taylor gibi biri nasıl olurda bir kekoya bu şarkıyı davet eder. Ve bu kekonun Amerikada ünlü olması Rap yakılıp yıkılmalı..

Klip fazla tutmamıştır. Hepsi kankası para aldıklarını samıyorum yoksa büyük mevlaları kırar geçer. Halley'i de görmek güzeldi, en yakın kankilerinden zaten.

Ben yarın 1 ay olunca izlenmeyi yazacaktım, sen benden önce yazmışsın.

Cidden klipin izlenme sayı oldukça inanılmaz bir şekilde artıyor. Bu klip de "Shake İt Off" ve "Blank Space" gibi 800-900 milyon izlenmelere ulaşılır.

Ben yarın 1 ay olunca izlenmeyi yazacaktım, sen benden önce yazmışsın.

Cidden klipin izlenme sayı oldukça inanılmaz bir şekilde artıyor. Bu klip de "Shake İt Off" ve "Blank Space" gibi 800-900 milyon izlenmelere ulaşılır.

Klip 468.360.440 izlenmeye ulaşmış.

100 gün falan oldu şarkı çıkalı. 1 Milyar olur gibi.