'Tatlı Küçük Yalancılar' Final Yapıyor!

Yazıklar olsun :F

Ben de batuhankaralar yazınca haberi yalanladı sandım :( :(

Diziyi 1 kere izledim, PLL ile alakası yok zaten onu da pek fazla izlediğim söylenemez :D Hele o Spencer'ı canlandıran kızı nereden bulduklarını hala düşünüyorum :D

Yani bitmesine en çok sevinenlerden birisi benim :)

Bende her @batuhankaralar konuya yorum yazınca, haber yalanlamaya geldi sanıyorum. :F

İnsanın adı çıkmasın işte hep yalanlama duymak istiyor :F

orginaline sadık kalmadılar pll tayfasını kızdırdılar remake dizilerde orginalliğini koruyamazsan o diziyi kimse izlemez zaten bende 1. bölümü izleyemedim yarısına kadar izledim öyle bi sıkıldım ki videoda tam ekrandan çıkmadan direk ctrl+w attım o derecede sıkıcı yane

ilk başta fragmanlarina bakiyordum
iki haftadir izliyorum
sonuç: Klas bir dizi
NOTE: bence yabanci uyarlama dizileri içinde, Galip dervişle beraber en iyi olani.... tuttum bu diziyi.

Başın saolsun @xemrexxx sana dedim beni dinlemedin... bu dizi leş gibi oyuncularla doluydu. en güzel kızı bile (benim en çirkin buldugum) spence etmez bile diye[emoji23] [emoji23]

Şu diziyi devamlı yabancı sıyla kıyaslıyanlar bi gidin artık kurtulamadık sizden. Özgünlük diye bişi var direk dizinin aynısını kopyala yapıştır yapsan nerde kaldı emek hemen hazırcılığa alışmışsınız hepiniz.