'Tatlı Küçük Yalancılar' Final Yapıyor!

Ya neden sürekli laf atıyorsun ki.İzlenmeleri gayet doğal.Çünkü üçü de keyif veriyor.(Km'nin ilk bölümlerini izledim sadece.)

TKY'yi izlemememe rağmen fragmanları kaliteli gibiydi, gizem olmasaydı o da 6-7 reyting alabilirdi. Tek suçu basit olmamaktı belki de.
TKY basit değil, böyle diyerek diğer dizilere basit diyorsun. TKY'yi de bahsettiğin 3 diziyi de izliyorum, gayet iyiler.

Ya neden sürekli laf atıyorsun ki.İzlenmeleri gayet doğal.Çünkü üçü de keyif veriyor.Km'nin ilk bölümlerini izledim sadece.
Cevabımı Özgür'e vermiştim, oradan bakabilirsin nedenine.

TKY basit değil, böyle diyerek diğer dizilere basit diyorsun. TKY'yi de bahsettiğin 3 diziyi de izliyorum, gayet iyiler.
İyi olabilirler, ama o tür klişe işler izlendiği sürece televizyon anlamında gelişemeyiz.

İyi olabilirler, ama o tür klişe işler izlendiği sürece televizyon anlamında gelişemeyiz.
Senin izlediğin diziler klişe değil mi.
Sanki onlar dünya standartlarında senaryoları sahip de. Diğer dizilere klişe diyorsun.

Güneşin Kızları asla klişe değil.

Ayrıca Kalbim Ege'de Kaldı ve Ne Münasebet in klişe olduğunu kabul etmelisin

Emin misin? Bu konu defalarca işlenmişti zaten. Güneşin Kızları'nın konuya farklı bir yorum getirdiği yok.
Güneşin Kızları'nın her bölümünde büyük sürprizleri oluyor. Bence bu sezonun TKY ile birlikte en güçlü senaryosuna sahip dizi.

Bir yorum yaptık, olay oldu. Bana göre Ne Münasebet, Kalbim Ege'de Kaldı gibi diziler daha iyidir, sana göre de onlar. Fikirler tartışılmaz.

Daralttın beni, daralttın.
O zaman olay olmayacak yorumlar yapabilirsin. Sırf yorum yapmak için sevmediğin dizilere laf söylemezsen hiçbir şey olmaz.

O zaman olay olmayacak yorumlar yapabilirsin. Sırf yorum yapmak için sevmediğin dizilere laf söylemezsen hiçbir şey olmaz.
Güneşin Kızları bana göre iyi sayılabilecek bir dizi, ama aşırı derecede abartılıyor. Bu da diziden uzaklaşmama neden oluyor. Dediğim gibi ara bozmaya gerek yok, sadece ben o tür dizileri sevmiyorum.

Güneşin Kızları bana göre iyi sayılabilecek bir dizi, ama aşırı derecede abartılıyor. Bu da diziden uzaklaşmama neden oluyor. Dediğim gibi ara bozmaya gerek yok, sadece ben o tür dizileri sevmiyorum.
Kimseyle aramı bozmam böyle sebeplerden. Ama izlediğim dizilere laf gelince haliyle cevap hakkı doğuyor.

Kimseyle aramı bozmam böyle sebeplerden. Ama izlediğim dizilere laf gelince haliyle cevap hakkı doğuyor.
Benim de izlediğim dizilere bu yüzden laf atılınca ben de cevap veriyorum ve tartışma büyüyor. İlerleyen zamanlarda bu tartışmayı görünce gülüp geçeceğiz, ciddi noktalara gelmesine gerek yok.

Ben de daha diziye başlamayı düşünüyordum.