Tatlı Küçük Yalancılar'ın Yayın Tarihi Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
thumbnail_1430583768.jpg

Star Tv'nin yeni ve iddialı dizisi Tatlı Küçük Yalancılar'ın yayın tarihi belli oldu.

Oyuncu kadrosu henüz açıklanmayan dizinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı bulunuyor. Senaryosunu Elif Usman Ergüden'in üstlendiği dizinin hangi gün ekrana geleceği yapımcı tarafından açıklandı. Dizi 23 Haziran Salı akşamı 20.00'da Star Tv'de ekrana gelecek. Dizinin çekimlerine ise iki hafta içerisinde başlanacak.

Tatlı Küçük Yalancılar 23 Haziran Salı günü 20.00'da Star Tv'de!

Son düzenleme:
Tarihin şimdiden belli olması şaşırttı diyebilirim, o zaman kadronun büyük bir kısmı da belli olmuştur. Bakalım kimler rol alacak? :)

Daha tanıtımı yayınlanmıyor, yayın tarihleri belli oluyor. İlginç. Belki de diziyi çektikten sonra başlamadan kaldıracaksınız. :F

Bu dizinin olacağına inanmıyordun, buyur sana dizi. :X
Konuya illa birşey bulacaksın. :F
Benim inanmama nedenlerim farklıydı. Netice de bahsi geçen haber, kanal ve oyuncuların bu diziyle bir alakası yok. O haberlerde sözde bir de sezon içerisinde yayınlanacaktı zaten. Ben bu diziden hala ümitli değilim, yazın çok fazla seçenek olacak izleyici açısından. Çilek Kokusu'ndan ümitliyim ama bu diziden değilim nedense. Çilek Kokusu'da zaten Kavak Yelleri, Kiraz Mevsimi karışımı bir şey olacağı için ihtimal veriyorum ama Kiraz Mevsimi kadar yüksek reyting beklemiyorum. :)

perşembe bekliyordum. :T: star bu diziye güvenmiyor heralde. (b) hem yazın yayınlanıyor hemde dolu güne koymuş, yeni sezonda işi zor.