Tatlı Küçük Yalancılar'ın Erkek Başrol Oyuncusu Belli Oldu!

bence ezra yı oynarsa ismi değişmez gibi me geliyor çünkü türkiyede ezra isminde çok kişi var ayrıca arap ülkesindede yayınlanacağı için ezra ismi aslen arapça zaten

Efendi roller daha da yakışıyor kendisine ve sevimli oluyor
Bu oynayacağı roldeki oyuncuyu da andırıyor,onun da sevimli bir tipi vardı.Edebiyat Öğretmeni için ideal bir tip

İzlerim gibi
Efendiliğinin yüzünden Yaman'dan dünya kadar dayak yemişti hemde karısının gözünün önünde.

Gerçi Felicia'yı ben Kutlu ile daha çok yakıştırıyordum. Öyle de oldu zaten.

O zamanlar rahatsızlığım nedeniyle 20 gün forumda yoktum şimdi gördüm. Bir başka unutulmaz sahnede Kutlu'nun Felicia'ya yağtığı evlilik teklifiydi uzun süre ağlamıştım.
Uçurum gibi bir dizi başlamaz artık

Bu payaştığım sahneyi arada açıp açıp hüzünleniyorum.(Bana burada çok kötü şeyler yaptılar sana da yapacaklar... diye gidiyor
)
Bir de Eva'yı zorla götürmeye çalıştıklarında bütün kızlar önüne geçip,bırakmamışlardı.
Eva "patronuzun gözünü aldım sizin de canınızı alırım" demişti
En çok beğendiğim 2 sahne

Kerem Deren gerçek hayattan hikayeleri yazıyor, bu yüzden kendisi benim en sevdiğim senaristtir, @beyazsoy kendisinden pek haz etmesede.
)

Birde farklı işler niye tutmuyor ülkemizde çok güzel vurgulamış: http://www.yaziodasi.com.tr/bizde-niye-olmuyor/

okudum
Evet hep aynı konu aynı tarz ,niye tutmasın ki ? Uçurum'un PT2 de olduğu halde 3. olduğunu hatırlıyorum.
Atv dizinin saati ve günü ile oynamasaydı,oyuncu çıkarmasaydı gayet de iyi gidiyordu

Buluyordun tabi Azra'yı
Spance'in üvey kardeşini, 2 sene önce filan diyordun bişeyler

Bu dizinin orjini
@Çiğdem- le dalga geçi,yordum oralarda spencerın kardeşini daha çok gösterseler reyting artar diyordum ne de olsa dizinin kitlesi belli dizimagte bile %86 kadın izliyordu kapanmadan önce

ayrıca başrollerden bahsediyoruz başrolde 3 erkek var 3ünü de sevmem

Son düzenleme:
en son bıraktığım yerde. dönüp dolaşıyor ezel diyor. ezelden önce tanınmış değildi pekiezelden sonra güçlendikten sonra niye dizi tutturamadı üstelik en güçlü anda tvlere yapımcılara baş kaldırabilecekken. çünkü kendisi iyi hikaye nedir bilmiyor. ezel niye tuttu hala anlammamış. ezelin iyi hikayesi vardı güzel anlatıyordu hiakyesini ama diğer işlerinde tema saçmalıgına boguldu çıkamıyor. maralda o kadar saçma temayla başladı ki bu dizinin tutma olasığı yok. hikayeyyi ögrense iyi senarist olacak )))

Sızlanma hemen [emoji23] [emoji23]

yok sızlanmıyorum son günlerde bazıları demediğim sözleri demişim gibi söylüyor da ne tesadüfse hepsi de ay yapım hastası kişiler
Valla foruma ara verdim vereli tv'den bir #karadayı izliyorum. Tv'nin yüzüne bakmıyorum.

Kim ne diyorsa hak ediyorsun, önceden bişeyler demişssindir[emoji23] [emoji23] [emoji23]

Şu aralar inzivaya çekildiğim için şükret[emoji23] [emoji23]
bişi olmaz aktif olduğun zamanlarda da pek bişi yapmıyordun bir karadayıyı bulmuştun yunan dergilerinden

ha bir de kss yi yeni downtoon abbey diye kakalama propogandası yapıyordun

bişi olmaz aktif olduğun zamanlarda da pek bişi yapmıyordun bir karadayıyı bulmuştun yunan dergilerinden

ha bir de kss yi yeni downtoon abbey diye kakalama propogandası yapıyordun
Kss'nin gününü de değiştirmiştim[emoji19] nasıl unuttun?

Genç kaçmamış mı ya bilemedim
Sevindim ama inşallah rolü az değildir orjinalde Ezra o kadar baskın bir karakter değil çünkü..​
Ağır bir duruşu var ama. Saçlarındaki aklardan da belli oluyor. Yaşından fazlasını gösteriyor. Fena mı genç karizmatik bir hoca.