Tatlı Küçük Yalancılar'ın Erkek Başrol Oyuncusu Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1432607632.jpg

Star TV'nin yeni dizisi Tatlı Küçük Yalancılar'ın oyuncu kadrosu netleşmeye başladı!

Pretty Little Liars dizisinden uyarlanan dizinin erkek başrolllerinden biri, Uçurum, Benim Hala Umudum Var ve son olarak Şeref Meselesi dizisinde rol alan Şükrü Özyıldız oldu. Dizinin diğer erkek başrolü için görüşmeler devam ediyor.

Yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstleneceği, senaryosunu ise Elif Usman Ergüden kaleme alacağı Tatlı Küçük Yalancılar'ın kadın başrollerini, Bensu Soral, Dilan Çiçek, Melisa Şenolsun, Büşra Develi, Beste Kökdemir canlandıracak.

Şükrü Özyıldız çok iyi seçim olmuş. :)

Sevimli Tehlikeli filminde özellikle ayrı bir iyiydi. :)

Cem Karcı Uçurum'un da yönetmeniydi.
Yönetmen, Şükrü Özyıldız ile Uçurum dizisinde de beraber çalışmıştı
tanıdık oyuncu seçmiş :)

Şükrü başrol için çok parlak değil ama elde oyuncu yoksa mecbur

Şükrü çok iyi oyuncudur. :) İnşallah acele etmemiştir keşke ara verseydi biraz Şeref Meselesi'nden sonra.

Gayet iyi bir seçim olmuş, hayırlısı olsun. :)

Son düzenleme:
Cem Karcı Uçurum'un da yönetmeniydi.
Yönetmen, Şükrü Özyıldız ile Uçurum dizisinde de beraber çalışmıştı
tanıdık oyuncu seçmiş :)
Daha öncede Derin Sular dizisinde oynadı. Yalnız adamın Uçurum'dan sonra şansı acayip açıldı. Yakında Hande Doğandemir ile bir sinema filminde de oynayacak. :)

derin sular'ın başrol oyuncuları şimdilerde yıldız oldu hepsi. :D

şükrü özyıldız çok sağlam projelerde oynadı. alican albayrak'ta öyle. deniz baysal'da, karagül'ün özlem'i falan.

şükrü ye sevindim umarım doğrudur şeref meselesinden sonra
ara vermeden izlemek istiyorum onu

Şükrü Özyıldız'ın orjinal hikayede edebiyat öğretmeni olan Ezra rolü için el sıkıştığı öğrenildi.

Efendi çocuk dimi? Ben kendisinden psikopat bir serseriyi oynamasını beklerdim. :)
Efendi roller daha da yakışıyor kendisine ve sevimli oluyor :) Bu oynayacağı roldeki oyuncuyu da andırıyor,onun da sevimli bir tipi vardı.Edebiyat Öğretmeni için ideal bir tip :)

İzlerim gibi :)