'Tatlı Küçük Üyeler' Geliyor!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,286
Puanı
1,059
Senaryosunu Billy Kane ve ozgur2113'ün yazdığı yeni dizi Tatlı Küçük Üyeler çok yakında başlıyor!

Aynı forumda bulunan beş yakın üyenin hep beraber takıldığı bir akşamda aralarından birinin aniden kaybolması kalan dört üyenin hayatlarını alt üst etmiştir. Kaybolan dizi kolik'in bildiği tatlı küçük sırlar, primavera, Tzira, Çiğdem ve vadikızı için felaket bir oyuna dönüşür. -A onları akıl almaz tuzaklara düşürür.

Bu dört üyenin, yakındaki kişilerin izleriyle -A nın kim olduğunu bulmaya çalıştıkları bu heyecan ve aksiyonlar çok yakında Fav 10.net'de.

Tatlı Küçük Üyeler -yakında- Fav 10.net'de!

@dizi kolik @Çiğdem- @vadikızı @Tzira @primavera @xemrexxx @Reytinger @cevaa @GunesinOglu @*Dream* @Nisa @OzaN @Maskeli Fedai @Bully @adımutlulukk @Harunnn60 @mrt-06 @sokak sanati @Aserat @Yiğitt @harzemliişah @Billy Kane @batuhankaralar @EFE UYSAL @-potterhead- @EnveR @denizz19 @Ahmad @beyazsoy ve diğerleri...

Son düzenleme:
Bekliyoruz ama ben bu dizinin orjinalini izleyecektim nasıl takip ederim bilemiyorum.
Hayırlı olsun.

Bu ismi benden mi esinlendiniz bu arda.

Kesin Aslı'nın babası filan yaptınız beni
Bekliyoruz

çok güzel olmuş jenerik

ben orjinalden hangi kızı canlandırıyorum

'F' olaydı keşke A.

Gülme tufanına girdim. O müziğin önünde bizim forumdakiler.
Neyse hayırlı olsun.

çok güzel olmuş jenerik

ben orjinalden hangi kızı canlandırıyorum

Bence Çiğdem senden Spancer olmaz. biraz boyun kısa Emily'de olmaz Aria anca kurtarır seni.

Hayırlı olsun @Billy Kane @ozgur2113 bekliyoruz bakalım merakla umarım uzun soluklu bir iş olur.