Tatlı Küçük Üyeler - 6.Bölüm

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,286
Puanı
1,059

6.BÖLÜM

Primavera: Kızlar bi sakin olun. Onun bu hale gelmesinde bizim bir suçumuz yok, tamam onu okuldan en son çıkması için oyaladık ama bu ispatlanamaz bir şey yani hapse falan girmeyiz, rahat olun.

Dream (İç ses): Neee! Bu işte sizin parmağınız olduğunu biliyordum. Pislikler! Benim adım da Drem ise bunu sizi yanınıza bırakmayacam!

(Dream lavaboya gidiyorum bahanesiyle salondan çıkıp kızları dinlemiştir artık başına gelenlerin sorumlusunun kim olduğunu biliyordur.)

Tzira: Tamam susun artık. Birazdan gelir zaten.
Çiğdem: Ay hadi kalkalım artık kızlar. Sıkıldım ayak işlerini yapmaktan.
Tzira: Biraz daha oturur kalkarız.

-Dream, hiçbir şey olmamış gibi tüm soğukkanlılığıyla gelir.-

Dream: Evet, nerede kalmıştık?
Çiğdem: Iıı, biz artık kalksak çok iyi olur. Biraz işimiz var da. Senin de başını fazla şişirmeyelim.
Dream: İyi olur... Neyse teşekkürler yine de.
Primavera: Ne demek. Senin kalkmana hiç gerek yok, biz çıkarız. Hadi kızlar.
-Kızlar gider.-

ARABA
Vadikızı: Küstahlığından hiçbir şey kaybetmemiş.
Çiğdem: Aynen. Hayır, yani benim başıma bunlar gelse oturur bi düşünürüm. Ben nasıl bir insanım da bunlar başıma geldi diye. Gıcık! Ay bir de onca eşyanın parasını kendi cebimden verdim. Ay tam bir skandal.
Primavera: Büyütme Çiğdem tamam.

-Tzira radyoyu açar ve bir şarkı çalar.-

Çiğdem: Aa! Bu şarkıyı eskiden ne adar çok dinlerdik... Dizi kolik varken...
Vadikızı: Evet, o çok severdi.

FLASHABCK
-Kızlar neşeli bir şekilde arabadadırlar. Yine aynı şarkı çalmakta, kızlar da tüm neşeleriyle şarkıya eşlik etmektedirler.-

Dizi kolik: Çiğdem, ne bu halin kız?
Çiğdem: Ay ne varmış halimde?
Dizi kolik: Daha ne olsun, şu saçının başının haline bak. Kızım birazcık kendine baksana. Seninle bir ara bakıma gidelim.
Çiğdem: Ayy dizi kolik senden öğreneceğim çok şey var.
Vadikızı: Öğrensen ne olacak, sanki uyguluyorsun da.
Çiğdem: Ay sen de amma kıskanç çıktın. Kendime bakayım biraz da sen o zaman gör beni. Hıh.
-Kızlar gülüşürler. Flashback biter.-

DREAM EV
-Dream, Harun’u arar.-

Dream: Tahmin ettiğimiz gibi. Şimdi her şey netliğe kavuştu. Bu işin peşini asla bırakmayacaksın. Her türlü zararı vereceğiz onlara. Bunlar daha iyi günleri!
Harun: Ne yapmamı istiyorsun?
Dream: Benden haber bekle. Çok eğleneceğiz!

SINIF
Hoca: Herkes projesini yazdıysa çıkabilirsiniz.

-Primavera arkadaşıyla konuşuyordur.-

Primavera: Ya bana çok zor bir konu verdi. Nasıl yapacam bilmiyorum.

-O an xemrexxx’i görür ve yanına gider.-

Primavera: Merhaba, nasılsın?
Xemrexxx: İyiyim, uğraşıyorum öyle. Sen?
Primavera: Ben de aynı. Ya şey soracaktım, hocanın verdiği konu baya karışık da, acaba vaktin varsa bana yardımcı olabilir misin?
Xemrexxx: Tabi… Seve seve yardımcı olurum.

-Primavera mutlu olmuştur.-

Primavera: Gerçekten mi?
Xemrexxx: Evet. Merak etme sen hallederiz bir şekilde.
Primavera: Çok, çok teşekkür ederim.

KORİDOR
-Çiğdem, koridorda yürümektedir. Yanına Nisa gelir.-

Çiğdem: Ne o, dayanamayıp geri geldin?
Nisa: Napayım? Senden başka doğru düzgün arkadaşım yok ki benim. Ne kadar tartışsak da benim en yakın arkadaşım sensin.
Çiğdem: Gel buraya deli şey.

-Çiğdem ve Nisa sarılırlar.-

Nisa: Ee neler yapıyorsun?
Çiğdem: Fedai’nin dönüşü şerefine ona bir sürpriz hazırlıyorum. Amerika’dan halam özel tasarım bir hırka gönderdi. Ay ama bedenini bilmiyorum olur mu olmaz mı kararsızım. Sanırım büyük gelecek ona.

-O sırada Reytinger de oradadır. Nisa onu fark eder. -

Nisa: Göster bakayım şu hırkayı.

-Çiğdem hırkayı çantadan çıkarır.-

Nisa: Ay şu çocukta deneyelim bi gel.
Çiğdem: O ne alaka?
Nisa: Bedenleri aynı ya. Ona olursa Fedai’ye de olur.
Çiğdem: Ay yok büyük gelir ona da. Hem ne diyeceğiz çocuğa?
Nisa: Sen bana bırak.

-Nisa Reytinger’in yanına gider.-

Nisa: Baksana. Şu hırkayı denesene bi.

-Çiğdem ve Reytinger göz göze gelirler.-

Nisa: Yalnız halan da amma zevkliymiş be Çido. Böyle güzel hırka hediye edilmez de napılır?

-Reytinger hırkanın kendisine alındığını zanneder ve sevinir. Hemen hırkayı giyer.-

Nisa: Bak işte oldu. Ben haklı çıktım.
Reytinger: Gerçekten çok güzelmiş. Teşekkür ederim.

-Nisa şaşırır.-

Nisa: Ne? Ne diyorsun sen be?
Reytinger: Hırkayı diyorum. Çok güzelmiş, teşekkür ederim Çiğdem.
Nisa: Ay şaka gibi. Sen kimsin ki sana özel hırka alsın bu kız? Deli mi ne?
Reytinger: Bana değil miydi?
Nisa: Kafan mı güzel senin? Ay sana niye olsun sadece bir arkadaş için senin üstünde denedik. Aman ne açıklama yapıyorum ben de. Off. Ezik şey.

-Reytinger utanır, kendini kötü hisseder. Çiğdem de aynı şekilde.-

Çiğdem: Çok özür dilerim. Yanlış anlaşılma oldu.

-Reytinger zor konuşmaktadır.-

Reytinger: Sorun değil...

-Üzgün bir şekilde gider.-

AKŞAM - XEMREXXX EV
Primavera ve Xemrexxx ödevi yapmaktadırlar.

Primavera: Sen olmasan bu kadarını bile yapamazdım ya. Gerçekten çok teşekkür ederim.
Xemrexxx: Rica ederim. Benim için de güzel oldu.
Primavera: Sen çok iyi birisin. İyi ki varsın...
Xemrexxx: Sen de çok iyi birisin ve iyi ki varsın.

-İkili yakınlaşırlar, o sırada Dream’in sesi duyulur. Primavera geri çekilir.-

Primavera: Ben artık gideyim. Geç oldu.
Xemrexxx: Peki. Bırakmamı ister misin?
Primavera: Gerek yok. Hem Dream yalnız kalmasın.
Xemrexxx: Peki...

-Primavera gider.-

BİRKAÇ GÜN SONRA - OKUL
-Tzira okula gitmektedir. Karşısında Ceva'yı görür. Panik haldedir. Yola çıkar. Ceva Tzira'nın yanına gider ikili yolda yürürler.

Cevaa: Ee? Benim hayatımı bitirdiğin günden beri nasıl gidiyor hayatın? Mutlu musun?(!)

-Tzira utancından Cevaa'nın yüzüne bakamaz.

Cevaa: Bana açıklamak zorundasın! (Tzira'nın kolunu sıkarak) Konuşsana!
Tzira: Tamam söyleceğim ama önce kolumu bırakır mısın, canımı acıtıyorsun.
Cevaa: Evet seni dinliyorum. (Tzira bir süre sessizliğe bürünmüştür, Ceva daha da sinirlenir ve Tzira'nın kolunu sertçe sıkarak çıkışır); Konuşsana kızım!

Tzira gözleri dolmuş bir şekilde;

Tzira: Demek istediğim şeyi anlatamıyorum. Anlatabilsem de, anlatmayı isteyeceğimden pek emin değilim.
Cevaa: Bu bi açıklama değil.
Tzira: Beni anlamaya çalış.
Cevaa: Böyle şifreli konuşarak beni daha da meraklandırıyorsun!
Tzira: Söyleyemiyorum işte. (Tzira hızla uzaklaşır)
Cevaa: Ooof. Bu kızla işimiz var...

OKUL ÇIKIŞI
-Okulda kimse kalmamıştır. Primavera ödevi teslim etmiştir. Dream, planını uygulamaya başlar. Primavera’nın projesini bulur ve cebinden çakmak çıkarır. Ödevi yakar.-
Dream: Her şey daha yeni başlıyor. Bana yaşattıklarınızın bedelini ödeyeceksiniz!
-O sırada Nisa, Dream’i görür.-
Nisa: Sen, sen görüyorsun!

-Dream şok olmuştur. –

6.BÖLÜM SONU

hahah @Reytinger şu sahneden sonra diziden istifa et bence ben olsaydım çeker giderdim ayolll bu ne rezillik bu senaristler sana gıcıkmış galiba hınçlarını alıyorlar senaryo ayağına senden

Nisa:
Baksana. Şu hırkayı denesene bi.
Reytinger: Gerçekten çok güzelmiş. Teşekkür ederim.
-Nisa şaşırır.-
Nisa: Ne? Ne diyorsun sen be?
Reytinger: Hırkayı diyorum. Çok güzelmiş, teşekkür ederim Çiğdem.
Nisa: Ay şaka gibi. Sen kimsin ki sana özel hırka alsın bu kız? Deli mi ne?
Reytinger: Bana değil miydi?
Nisa: Kafan mı güzel senin? Ay sana niye olsun sadece bir arkadaş için senin üstünde denedik. Aman ne açıklama yapıyorum ben de. Off. Ezik şey.
-Reytinger utanır, kendini kötü hisseder. Çiğdem de aynı şekilde.-

Sanki okuyor Muş'um gibi de beni etiketliyor
Oku o zaman.

Kız artık eskisi gibi olamayacak önümüzdeki bölümde Reytinger o eziklikten kurtulacak.

Oku o zaman.

Kız artık eskisi gibi olamayacak önümüzdeki bölümde Reytinger o eziklikten kurtulacak.
ayy hadi oradan sende beee çocuğu kandırıyorsunuz 2.bölümdede demiştiniz artık böyle olmucaksın diye dahada kötüye gidiyor

ayy hadi oradan sende beee çocuğu kandırıyorsunuz 2.bölümdede demiştiniz artık böyle olmucaksın diye dahada kötüye gidiyor
Napayım genel hikayeyi @Billy Kane belirliyor ona göre yazıyoruz ama önümüzdeki bölümde gerçekten Reytinger çok önemli bir konuma gelecek.

Dizi iyi gidiyor, ama küçük bir kısır döngüye hapsolmuş gibi görünüyor sanki. Umarım gelecek bölüm biraz heyecanlı olur. Elinize sağlık.
@ozgur2113 @Billy Kane

Dizi iyi gidiyor, ama küçük bir kısır döngüye hapsolmuş gibi görünüyor sanki. Umarım gelecek bölüm biraz heyecanlı olur. Elinize sağlık.
@ozgur2113 @Billy Kane
kısır bi döngü yok aslında. son 3 bölümdür A'yı ön plana çıkarmadık. hatta 3 bölümdür A'nın ismi dahi geçmedi. karakterler arasında sahneler çıkartıyoruz ki olaylar anlaşılsın diye. bu yüzden belki heyecan yönünden kısır kalmış diyebiliriz. şu bölüm itibari ile karakterler arasında hikayeyi yansıttık artık A ile bağlantılı olaylar açığa çıkacak. senaryo kurgumuz geniş özgür'le o yönden rahat olun, no problem.

Bu bölüm güzel olmuş.
Geçtiğimiz bölümü pek beğenmemiştim ama bu bölüm diyaloglar güzeldi, bölümde akıcıydı. Ama daha çok heyecan ve atraksiyon istiyorum sizden canlar. @ozgur2113 @Billy Kane

Bi bölüm daha.