Bu arada @xemrexxx arkadaşın üslubu bu kadar düzgün değil bak. Emre'yi olmadığı biri gibi göstermeyin şu dizide. İnandırıcılığı bozuluyor bak. @Billy Kane @ozgur2113
ortam müsait değil yoksa aynı ben olmuşıum dizideBu arada @xemrexxx arkadaşın üslubu bu kadar düzgün değil bak.Emre'yi olmadığı biri gibi göstermeyin şu dizide.İnandırıcılığı bozuluyor bak. @Billy Kane @ozgur2113
Face'den ekleyen Emre sen miydin beni facebook'um varken.ortam müsait değil yoksa aynı ben olmuşıum dizide
şimdi @Billy Kane de emre @yatutarsa da emre @emreemreu da emreFace'den ekleyen Emre sen miydin beni facebook'um varken.Eğer o sensen burada olmadığın biri gibi olduğun gerçek. Fakat burada niye öylesin onu merak ediyorum.
Ben de sormuştum hatta hangisisin diye?şimdi @Billy Kane de emre @yatutarsa da emre @emreemreu da emrehatta 3 tane daha var biraz ayrıntıya gir
o kadar çok esrayla konuşuyorum ki şimdi bilemedimBen de sormuştum hatta hangisisin diye?Hatırlarsan.Sanki sendin o xemrexxx diye cevap vermiştin yanılmıyorsam.
Pis nasilda yakismazlar diyorElinize sağlık. @ozgur2113 @Billy Kane Diyaloglar gerçekten çok akıcı bir çırpıda okuyorum ama biraz daha kısa olmalı.Ben ÇiğRey aşkı istiyordum 4 bölümdür @Reytinger ezile ezile bir hal oldu.ÇiğMas aşkı.... Bilemiyorum ya pek yakışmazlar sanki?@Çiğdem-
@Harunnn60'ın sezgileri kuvvetlidir zaten. 🙄 Benim tanığım @dizi kolik bu lafların altında kalmaz 5. bölümde kan çıkacak gibi.
Aynen ya şaşırdım ama yeter artık bu kadar ezilmek @ozgur2113hahaah ayy fedai gelmiş repliğime çok güldüm nedense aklıma vadi geli bir an
bu arada @Reytinger bak seni nasıl savundum arkadaşım sana ezik dedi diye onu kovdum
Doğruya doğruya yani. Yakışmazsınız.Pis nasilda yakismazlar diyor
Birisi açsın şu haberi Arka sokaklar foxta haberini @ozgur2113 ve başka bir haberim var dizimedya öldü onun için açın@ozgur2113 @Billy Kane Kalem batırma kısmını lütfen değiştirin.Birincisi @*Dream* sonradan gözleri nasıl açılacak.
Bu arada @xemrexxx arkadaşın üslubu bu kadar düzgün değil bak.Emre'yi olmadığı biri gibi göstermeyin şu dizide.İnandırıcılığı bozuluyor bak. @Billy Kane @ozgur2113
farkındaysan batırdı diye belirtmişiz soktu değil.@ozgur2113 @Billy Kane Kalem batırma kısmını lütfen değiştirin.Birincisi @*Dream* sonradan gözleri nasıl açılacak.
okulda oldukları için mantıken kalemle gezecekler bıçakla değil.Daha action bir bölüm olmasına rağmen sonda tam bir hayal kırıklığına uğradım.
Kimin fikriydi bu arkadaşlar. Kalem batirmak ne.
okulda oldukları için mantıken kalemle gezecekler bıçakla değil.
neyse beğendin sanırım teşekkürler.
bu @Maskeli Fedai gerçekten nerden çıktı ayollSüper olmuş.Benim rolümde artmış.
@Billy Kane @ozgur2113
@Çiğdem- ile @Maskeli Fedai yakıştıramadım.@Reytinger daha iyi gibi sanki. Ama Çiğdem ile Nisa'nın bu kadar hararetli tatrtışmasına şaşırdım. Çiğdem her zaman arkadaşları ile sevgilisi arasında denge kurar.
Bölümde en sevdiğim sahne ise @Tzira ile @vadikızı 'nın oldu.
''(Tzira - Çiğdem - vadikızı yürürler)
vadikızı: Ya kızlar, bi eve gitsem?
Tzira: Neden?
vadikızı: Son kez annemi öpmek istiyorum.
Tzira: Ya saçmalama bir şey olmayacak.''
@dizi kolik Kız sen ne fenasın ya milletin gözüne kalem batırıyorsun. 😵
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?