- Reaksiyon puanı
- 29,286
- Puanı
- 1,059
Kızların odaya girmesiyle -A tam kaçarken, Tzira masanın üstünden aldığı vazoyu -A'ya fırlatır. Vazo -A'nın ensesine gelmiştir. Darbe alan -A pencereden atlayarak kaçmayı başarmıştır.-
(vadikızı korkudan bayılmıştır)
Çiğdem: Canım kendine gel.
Primavera: İnanmıyorum eve kadar girmiş!
Tzira: Kızlar bizimkiler gelene kadar birinizde kalabilir miyim?
Primavera: Deli misin, seni burada yalnız bırakacak değiliz.
Çiğdem: Ya bu kendine gelmiyor...
-EV-
xemrexxx: Kızlar hakkında emin olmam gereken şeyler var dedin, sana anlatacağım dedin. Emin olduysan anlat, dinliyorum.
-FLASHBACK-
Harun: Partiden sonra kızları takip ettim.
Dream: Ne yaptılar?
Harun: Hepsi eve dağıldı. Ancak...
Dream: Ne. Ancak ne? Devam etsene be adam!
Harun: Teker teker dağılmadılar. Yani önce vadikızı'nı bıraktılar. Daha sonra Tzira'yı bıraktılar falan filan, ve en önemlisi de çok tedirgindiler.
Dream: Başlarında bir bela var o zaman. Bunu öğreneceksin.
Harun: Sen iste yeter ki.
-FLASHBACK- BİTER
Dream: Henüz değil. Biraz daha zaman lazım.
xemrexxx alaycı bir tavırla;
xemrexxx: Boş işlerle uğraşıyorsun...
Bu laf Dream'a çok dokunmuştur. Sertçe çıkışır.
Dream: Benim bu durumda olmamın sebebi o 5 yalancı kızlardan birisi ya da hepsi tamam mı!
- xemrexxx duydukları karşısında şok olmuştur. Dream'ın kollarını sıkarak;
xemrexxx: Ne diyorsun sen! Bilip de bana söylemediğin bir şey mi var senin!
Dream: Bak üstüme gelme. Emin olmak için uğraşıyorum ve o zamana kadar da hiç bir işime karışma.
-ÜNİVERSİTE - ODA-
(Harun ensesini tutarak odaya girer)
Ozan: Harun, iyi misin? Ne oldu ensene_
Harun: Dün koltukta uyuya kalmışım çok fena tutulmuş boynum.
Ozan: Bende diyorum bu çocuk niye yarım saat erken geldi. Rahatsız olup uyandın tabi.
(Ozan & Harun arasında gülüşmeler yaşanır)
OKUL BAHÇESİ
Kızlar bahçede oturmaktadırlar.
Tzira: Hala aklım almıyor... Dibimize kadar geldi.
Çiğdem-: Çok korkunç değil miydi? O kapüşonun altında kim var çok merak ediyorum...
Primavera: Artık daha da dikkatli olmamız lazım...
-Kızlar konuşurken Cevaa okulun bahçesine gelir.-
Vadikızı: Cevaa hoca geldi!
Tzira: Ne?!
-Cevaa kızları fark eder ve yanlarına doğru gelir. Kızlar tam kalkacakken,
Cevaa: Hiçbir yere gitmek yok kızlar!
Çiğdem-: Bizim dersimiz var ama. İyi günler size.
-Vadikızı, Çiğdem- ve Primavera kalkarlar. Tzira da tam kalkacakken Cevaa kolundan tutar. Birbirlerine bakarlar…
Cevaa: Sen hiçbir yere gitmiyorsun küçük hanım.
Tzira: Derse yetişmem gerekiyor. Kusura bakmayın.
Cevaa: Neden böyle bir iftira attınız bana?
Tzira: Iıı… Bir an o pozisyona düşünce, korkudan öyle zannettim... Müdür beyin orada olması da kötü bir tesadüf oldu sanırım. Kusura bakmayın. Ben gideyim artık...
-Tzira koşarak gider.-
Cevaa: Ben bu işin peşini bırakmayacağım.
BAHÇE
Çiğdem-, Primavera ve Vadikızı yürümektedirler.
Vadikızı: Benim dersim bitti kızlar. Eve geçecem, orada görüşürüz artık.
Çiğdem-: Görüşürüz canım,
Primavera: Görüşürüz, benim de dersim başlamak üzere.
KORİDOR
Primavera sınıfa tek başına gitmektedir. Yaşananlardan dolayı durgundur biraz. xemrexxx ise Primavera’yı fark eder ve yanına gider.
Xemrexxx: Merhaba.
Primavera: Merhaba.
Xemrexxx: Pek iyi görünmüyorsun da, bir şey mi oldu?
Primavera: Yoo. Sadece dizi kolik’i özlediğimi fark ettim de...
Xemrexxx: Seni böyle görmeye alışık değilim sanırım.
Primavera: Boşver beni, sen nasılsın? Dream nasıl…
Xemrexxx: Bir gün gözlerinin yeniden açılmasını bekliyor... İyi olduğunu söylüyor ama biliyorum ben, iyi değil.
Primavera: Sen çok iyi bir abisin. Biliyor musun ben hep bir abim olmasını istemişimdir. Senin gibi...
Xemrexxx: O da nerden çıktı ki? Yani benim iyi bir abi olduğum.
Primavera: Her gün Dream ile birliktesin. Onun her daim yanındasın, koruyup kolluyorsun. Kendi hayatına zaman ayırdığını hiç görmedim. Bunu herkesin yapabileceğine inanmıyorum.
Xemrexxx: Teşekkür ederim bu güzel sözlerin için. Keşke kardeşim bu halde olmasaydı. Ama madem bu halde benim de onun yanında olmaktan başka şansım yok. Ama eğer kendime zaman ayıracak olursam ilk işim onu bu hale getireni bulmak ve onunla hesaplaşmak olacak.
-Primavera daha da üzülür ve sınıfa girerler.-
GUNESİNOGLU EV
GunesinOglu, evin bahçesinde oturmuştur. O sırada vadikızı da yürüyüş yapmaktadır. Evi fark edince bir süre durur, eve bakar.
GunesinOglu: Ooo vadikızı hoş geldin... Dizi kolik gitti gideli konuşamadık...
Vadikızı: Zaten herkes üzgün, bir de seni daha da üzmek istemiyorum.
GunesinOglu: Yok be, ne üzülecem ki... Dizi kolik bu, neler yaptığını sen de biliyorsun. Yakında çıkar yine bir yerden. Ona bir şey olmaz.
Vadikızı: Kendine gel! O senin kardeşin benim de çocukluk arkadaşım. Düzgün konuş.
GunesinOglu: Yalan mı kızım? Sizin arkanızdan kaç kere gizli kapaklı işler çevirdi. Hepiniz onun yaptıklarını, onun ne kadar tehlikeli olduğunu biliyorsunuz.
Vadikızı: O bizim her zaman arkadaşımız olarak kalacak. Herkes hata yapar.
GunesinOglu: Bu saflıkla daha çok şey yaşarsınız siz. Allah bilir şimdi arkanızdan neler çeviriyordur yine.
Vadikızı: Yeter artık! Bir daha ne benim, ne arkadaşlarım ne de dizi kolik hakkında konuşmayacaksın anladın mı?
-Vadikızı o sinirle yanından kalkar. O sırada telefonu çalar. Arayan Çiğdem’dir.-
Çiğdem-: Kız, bizim cafeye gidiyoruz sen de gel hadi.
Vadikızı: Geliyorum tatlım tamam.
CADDE
Harunnn60, Dream’i arar.
Harunnn60: Kızlar okuldan çıktılar.
Dream: Devam et. Ama dikkatli ol, sakın belli etme kendini!
Harunnn60: Sen rahat ol. Görüşürüz.
CAFE
Kızlar cafede oturmaktadırlar. Vadikızı yeni gelmiştir.
Primavera: Nerde kaldın be kızım.
Vadikızı: Anca gelebildim işte. GunesinOglu’yla karşılaştım.
Çiğdem-: Ne? Ne oldu peki?
Vadikızı: Dizi kolikle ilgili saçma sapan şeyler söyledi. Sinir etti beni.
-Harunnn60, dışarıda kızları izlemektedir. Eli, ensesindedir yine. Primavera Harunnn60’ı fark eder.-
Primavera: Kızlar! Harun değil mi o?
Çiğdem-: Ee nolacak ki.
Primavera: Kızım ensesini tutuyor, ovuyor görmüyor musun?
Tzira: Yoksa...
Vadikızı: Yoksa eve gelen Harun muydu?!
-Kızlar birbirlerine şaşkın ifadelerle bakmaktadırlar.-
3.Bölüm Sonu
@dizi kolik @Çiğdem- @vadikızı @Tzira @primavera @xemrexxx @Reytinger @cevaa @GunesinOglu @*Dream* @Nisa @OzaN @Maskeli Fedai @Bully @adımutlulukk @Harunnn60 @mrt-06 @sokak sanati @Aserat @Yiğitt @HarzeM @Billy Kane @batuhankaralar @EFE UYSAL @-potterhead- @EnveR @denizz19 @Ahmad @beyazsoy ve diğerleri...
@dizi kolik @Çiğdem- @vadikızı @Tzira @primavera @xemrexxx @Reytinger @cevaa @GunesinOglu @*Dream* @Nisa @OzaN @Maskeli Fedai @Bully @adımutlulukk @Harunnn60 @mrt-06 @sokak sanati @Aserat @Yiğitt @HarzeM @Billy Kane @batuhankaralar @EFE UYSAL @-potterhead- @EnveR @denizz19 @Ahmad @beyazsoy ve diğerleri...
Son düzenleme: