- Reaksiyon puanı
- 29,286
- Puanı
- 1,059
Ben de öyle bekliyorum ama bol ters köşe olacak gibi.Mutlu son olur diye bekliyorum ya hadi hayırlısı.
Yanıltmaca olur.
Ben de öyle bekliyorum ama bol ters köşe olacak gibi.Mutlu son olur diye bekliyorum ya hadi hayırlısı.
Yanıltmaca olur.
Beğenmedim ilk bölümü totalde düşük almışsınız hiçbir olay yok boş diyaloglarSeni de ekleriz.TKY'de karakter çok, sana da ayarlarız bir şeyler.
Olay yok mu. 😱 Ay dizi kolik kaçırıldı ve kızların en büyük düşmanı -A mesaj attı daha ne istiyorsun.Beğenmedim ilk bölümü totalde düşük almışsınız hiçbir olay yok boş diyaloglar
Okumadığımı bu kadar mı belli ettimOlay yok mu. 😱 Ay dizi kolik kaçırıldı ve kızların en büyük düşmanı -A mesaj attı daha ne istiyorsun.
Uçurum, silah, tokat kısaca total oyunları olsaydı okurdun hemen.Okumadığımı bu kadar mı belli ettimsonunu okumamışım demek
Diziyi dizi yapan şeyler bunlar bir de yangını unutmuşsunUçurum, silah, tokat kısaca total oyunları olsaydı okurdun hemen.
İkinci bölüm daha da heyecanlı.
Neyse okudum. Çok iyi kopyala yapıştır olmuş.
Karakterler berbat, senaryo çakma×3
Bölüme puanım 3/10Özgür ve Billy hatrına.
Ayrica Ozan'ın konuşmasını Forumun altında ki konuşmadan kopyalama yapmışsınız. Gözümden kaçmadı.
O kadar çok total malzemesi var ki unutmuşum.Diziyi dizi yapan şeyler bunlar bir de yangını unutmuşsun
Üzgünüm televizyondaki hayal kırıklığını sizde yaşayacaksınız bu senaryo fazla sürmez 5 bölüme yayından kalkarNesi kopyala yapıştır be.Esinleme, uyarlama her ne dersen de.
Berbat ve çakma mı.ss İyi ki sen yoksun içinde.
Rihanna'ya vereceğim puanı vermişsin.
Ne yapsaydık, upuzun baka bir açılış konuşması mı hazırlansaydı.
O kadar çok total malzemesi var ki unutmuşum.Bizim dizi böyle de güzel.
Biz şuan 4.bölümü yazıyoruz.Üzgünüm televizyondaki hayal kırıklığını sizde yaşayacaksınız bu senaryo fazla sürmez 5 bölüme yayından kalkarbak benim Yabancı dizime
Yakında 22:30'a gönderirsiniz dizinizi sonra 23:15Biz şuan 4.bölümü yazıyoruz.Tutmasa bile en azından kendi hikayemiz için dizideki gibi 13 bölüme tamamlayıp bitiririz.
Senin Yabancı öyle saat ve gün değişe değişe kaldırıldı dimi.Yakında 22:30'a gönderirsiniz dizinizi sonra 23:15ve hazin son
Yanlış. Benim dizim sezon finali adı altında final yaptırdım tükendim deSenin Yabancı öyle saat ve gün değişe değişe kaldırıldı dimi.Bizim sabit bir kitlemiz var kolay kolay değiştirmezler.
Çok ezik bir karakterOha lan karakterime bak.
Fazlasıyla.Yanlış. Benim dizim sezon finali adı altında final yaptırdım tükendim de
Çok ezik bir karakter
Zaten reytingler düşünce seni uçurumdan atar bu ÖzgürFazlasıyla.Şu karaktere biraz özgüven verin.
Herhangi bir kazancı yoktu işte naparsın.Yanlış. Benim dizim sezon finali adı altında final yaptırdım tükendim de
Çok ezik bir karakter
Zaten reytingler düşünce seni uçurumdan atar bu Özgür
Sende büyük değişim olacak.Fazlasıyla.Şu karaktere biraz özgüven verin.
Ay bu senin Total dizilerine benzemez.Zaten reytingler düşünce seni uçurumdan atar bu Özgür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?