Tatlı Hayat (2001-2004)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Tatlı Hayat 2001 yılının Kasım ayında Show TV'de yayına başlamıştır. Dizi toplam 106 bölümdür ve komedi türündedir.

Oyuncular:
Türkan Soray
Haluk Bilginer
Asuman Dabak
Colpan Ilhan
Neco
Celal Kadri Kinoglu
Gamze Özcelik
Emre Altug
Veysel Diker
Sevinc Aktansel
Sedat Kalkavan
Levent Sülün

Evet güzel bir diziydi.Hatta önceden sabahları kanaltürkte tekrarları çıkarken okula gitmeden önce izlerdim.Ama maalefer şimdi tekrarı yok.

Benim için gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisidir. Bu dizi kadar beni güldüren başka bir dizi daha hatırlamıyorum. Bundan sonra da olacağını tahmin etmiyorum.

106 bölümü toplam 500 kere izlemişimdir belki ama hala gördüğümde aynı zevkle izliyorum. Özellikle Haluk Bilginer mükemmel bir performans sergiliyor bu dizide...

Yeniden çekilmesini istediğim dizilerin başında geliyor :)

Geniş Aile'den sonra benim için gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisidir. Avrupa Yakası'nı yansıtır insana. Sinirli bir günde insanı rahatlatacak bir dizidir. :)

Fakat Ozan gibi yeniden çekilmesini istemem. Çünkü her şey tadında bırakılmalı. Eğer fazlasını istersek sonu Sihirli Annem oluyor işte. Onun yerine farklı bir kadroyla buna benzer bir dizi çekilmesini isterim.

Şimdi Geniş Aile'nin bu diziden neden daha iyi olduğunu düşündüğümü sorarsanız bunu ben de pek iyi bilmiyorum. Ama sebebi şu olabilir ki; Geniş Aile onların izinden gitmedi. Kendi çağını yarattı ve kendi komedi tarzı ile bir komedi dizisi için en iyi reytingleri aldı. Onun gibi dizler ender görünür Türk dizilerinde... :)

tekrarlarına flashta yayınanıyordu galiba tatlı hayat denk geldiğim az kısmına bakıyordum:)

tatli-hayat.jpg

Bildiğim kadarıyla şu an hiç bir kanalda tekrarı yayınlanmıyor ama burada tekrarlarını paylaşmaya çalışıcam.

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy