Tatlı İntikam'ın Kadın Başrol Oyuncusu Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
Tatlı İntikam'ın Kadın Başrol Oyuncusu Belli Oldu!

thumbnail_1436528028-150x1501.jpg

Türkiye’nin önde gelen gelen kanallarından biri olan Kanal D'nin romantik komedi türündeki dizisi 'Tatlı İntikam'ın kadın başrol oyuncusu belli oldu.

D Productions'un yapımcılığını üstlendiği dizinin kadın başrolü, Miss Turkey 2008’de birinci olduktan sonra oyunculuğa başlayan Es Es, Karadayı ve Kiralık Aşk gibi dizilerde rol alan Leyla Lydia Tuğutlu oldu.

Cast çalışmaları devam eden dizinin önümüzdeki bahar aylarında izleyiciyle buluşması planlanıyor.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Bu kadın Kiralık Aşk'tan ayrıldı mı? (b)

Delibal filmindeki başarısını kimse görmezden gelemez herhalde, çok iyi bir oyuncu olduğunu gösterdi orada. İyi bir seçim olmuş, inşallah Serkan Çayoğlu da olur. :bhr:

Çok iyidi o dizi ama reyting yüzünden bitti..önce ATV de oynadı dizi bitti..daha sonra Show da bir daha başladı ama birkaç bölüm sonra bitti.
Dizi çok iyiydi ama iki kanaldada bitti.
"Tek geçerim" isimli müziği de harikaydı hala dinlerim. Keşke uzun yıllar devam etseydi..

Bu kadın Kiralık Aşk'tan ayrıldı mı? (b)

Delibal filmindeki başarısını kimse görmezden gelemez herhalde, çok iyi bir oyuncu olduğunu gösterdi orada. İyi bir seçim olmuş, inşallah Serkan Çayoğlu da olur. :bhr:
Hayır ayrılmadı ama ayrılcak demekki :)

bu kızın oyunculuğunu pek beğenmiyorum ama çok güzel bir kız,yakışıklı çocuk ve güzel kızı başrole koyup ergenleri çekme hedefinde kanal

Sempati ve güzel kız Karadayı'dankiler başrolleri kaptı hep Turgut ve şimdede Leyla senaryo güzelde olursa tutma ihtimali var.

Ne ara Kiralık Aşk'tan ayrıldı ki, uzun süredir izlemediğim için bilmiyorum. (b)

Neyse, sonunda TV'de de başrole terfi etmiş olması güzel; özellikle İçimdeki Ses ve Delibal'da gayet başarılıydı. :)

Ne ara Kiralık Aşk'tan ayrıldı ki, uzun süredir izlemediğim için bilmiyorum. (b)

Neyse, sonunda TV'de de başrole terfi etmiş olması güzel; özellikle İçimdeki Ses ve Delibal'da gayet başarılıydı. :)
Ayrılmadı daha :)

Gecen bölüm vardı :)