ben bu kızı çok seksi olarak bulduğumdan değil çok sempaik bulduğumdan çok sevdim şeker gibi valla
kızın içide güzel ben baktımFena değil
ne demek laf düşmez, tabiki ayrıntılı şekilde yorumunu yapSen öyle diyorsan bize laf düşmez @destere
içide dışıda bir harika başka başka güzellik var bunda, böyle bir sevgilin olsun 40 milyar ton borcun olsun onu demek istiyorum )Yani sen diyorsun ki içi başka dışı başka bu kadının @destere
Aynen bende sexy bulmuyorum ama çok tatlıben bu kızı çok seksi olarak bulduğumdan değil çok sempaik bulduğumdan çok sevdim şeker gibi valla
hem yetenekli hem güzel hem özel, tatiana candır kandır hayatın ta kendisi )
Her geçen bölüm Tatiana Maslany'e daha çok aşık oluyorum.
bazen tatlılık ve sempatiklik güzelliğin çok önüne geçer tatiana bir elmas parçası gibi parlıyor orda varsın manken gibi vucuda sahip olmasın, kıymeti onların bin katı eder )Aynen bende sexy bulmuyorum ama çok tatlı
Çılgın ve güzel bence.
Şu fotoda Deniz Çakır'a benzettiğim isim ayrıca.
bazen tatlılık ve sempatiklik güzelliğin çok önüne geçer tatiana bir elmas parçası gibi parlıyor orda varsın manken gibi vucuda sahip olmasın, kıymeti onların bin katı eder )
deniz çakır gibi itici bir kadını buna benzettin ya bu dünyadada öteki dünyadada yatacak yerin yok )
o yüzden dizileri dikiş tutmuyor ) derin dondurucu gibi senin çakırNersi itici Denizimin.Fıstık gibi kadın...
o yüzden dizileri dikiş tutmuyor ) derin dondurucu gibi senin çakır