Tatar Ramazan'a Yeni Oyuncu !

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
4Fs7Z31PEBC0GiOkV54dKnRT.jpg

Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerinde Bülent İnal, Burcu Kara ve Özge Özpirinçci gibi isimlerin yer aldığı sevilen dizi ''Tatar Ramazan'' yepyeni bir oyuncu kazandı.

Bugüne kadar Hatırla Sevgili, Asi, Bu Kalp Seni Unutur mu, Al Yazmalım ve son olarak da Muhteşem Yüzyıl dizileriyle karşımıza çıkan Saygın Soysal, bu sefer de Tatar Ramazan dizisinde izleyici karşısına çıkacak.

Saygın Soysal'ın dizide hangi karakteri canlandıracağı ise merak konusu.

V32rNSTdR4yZh9C4s13oUjp3.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Huzur sokağı ile tatar ramazan oyuncu kontejanı bakımından Yüzyıl'ı geçti maşallah.:F

Cok sevdigim bir oyuncudur. Asi dizisinden sonra pek takip etmedim kendisini, göz gezdirirken belki MY'de gördüm. Iyi oyuncudur.

Asi'de izlemiştim, iyi bir oyuncu. Diziye hareketlilik kazandıracak gibi. :)

Vay vay vay, darksaal Asi'yi izlemis, bilmiyordum :D

bende en son al yazmalımda izlemiştim tatar ramazanda kötü karekteri oynayacak bakalım nasıl olacak

Kötü karakter oynamaya yatkin bir oyunculugu var bence. Iyi olacaktir.
diziye yine de bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum,çünkü dizinin reytingleri çok düştü
karşısında da beyaz Show ve ben de özledim dizisi olacak bu programlar varken kimse tatar ramazanı izlemez
birde medcezir ve karagül bitmeden başlıyor tatar ramazan niye insanlar medeziri karagülü bırakıp tatar ramazanı izlesin
erkek seyirci kaçağı tuttu ama tatar ramazana göz kırpmadı

Asi'de ve Muhteşem Yüzyıl'da çok başarılıydı ama diziye herhangi bir katkısı olacağını sanmıyorum. Dizi yükselemez artık. :)

Aside başarılı bir performans gösteriyordu.İyi bir oyuncudur.Hayırlı olsun :)

aside biraz izlemiştim çok iyi bi oyuncu diziye çok yakışacak

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy