'Tatar Ramazan' Setinde Gerginlik!

Reytinger

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,265
Puanı
460
Bugün Gazetesi'nin haberine göre:

Atv'de ekrana gelen ve başrolünde Bülent İnal'ın oynadığı 'Tatar Ramazan' dizisinin setinde gerginlik yaşandı. Yönetmen Cevdet Mercan'ın kaprisleri set ortamında büyük bir kargaşaya yol açtı.

Normalde olan başrollerin kaprisi yerine olay dizinin yönetmeni Cevdet Mercan'ın kaprisleri yüzünden büyüdü.

Bardağı taşıran en son damla ise Cevdet Mercan'ın, dizinin başrolü olan Bülent İnal'ı rolü olmamasına rağmen çağırıp saatlerce beklettikten sonra geri göndermesinden sonra oldu.

İddialara göre Bülent İnal'ın rolü olmamasına rağmen sete çağrıldı. Uzun süre bekletildikten sonra da yönetmen Cevdet Mercan tarafından,
“Senin rolün yok gidebilirsin”
denmesi üzerine ünlü oyuncu deliye döndü.

Diğer oyuncu arkadaşları tarafından sakinleştirilmeye çalışan Bülent İnal:
“Zaten çocuğuma vakit ayıramıyorum. Boş günümde de bizi böyle esir etmeye kimsenin hakkı yok”
diye isyan ettikten sonra seti terk etti.

Yoğun bir çalışma temposu geçiren, eşine ve çocuğuna gerekli ilgiyi gösterememekten yakınan Bülent İnal:
sözlerini sarf etti.

Reklam kokan hareketler bunlar.

bu sefer yönetmen çıldırmış

Tatar Ramazan haklı yönetmen boş yere çağırarak büyük haksızlık etmiş
Dizi İnşallah toparlar artık çünkü çok güzel bir dizi Vadiden sonra banko 2. dizim

Son çırpnışlar Tatar'dada başlamış.

Eğer bu haber doğruysa ayıp etmiş ama bana pek inandırıcı gelmedi.

Reklam kokan hareketler
doğru olduğunu düşünmüyorum.

Doğru olduğunu düşünmüyorum bu haberin . Cevdet Mercan deneyimli bir yönetmen böyle bir saçmalık yapmaz. Reklam kokan hareketler bunlar

doğruysa yönetmen saçmalamış inşallah doğru değildir
bu dizinin tek kurtuluşu perşembe 23.30 a elmektir başka türlü reyting açısından zor inşallah bitmez çok sevdiğim bi dizi

Reklam için çok yanlış bir strateji..